Taarten Limburg

Vlak over de grens in Nederland is het al weg populair: het laten bezorgen van taarten, donuts, brownies en andere zoete producten aan huis of op het adres van een bedrijf. In Vlaanderen is deze trend inmiddels ook goed zichtbaar en waarschijnlijk in een stroomversnelling terecht gekomen door het veelvuldig thuiswerken vanwege het coronavirus. En dus laten vele liefhebbers van zoetigheid elke dag steeds meer taarten, donuts en andere zoete versnaperingen bezorgen in Hasselt, Genk, Lommel, Beringen, Maasmechelen, Houthalen-Helchteren, Maaseik, Bree en de rest van Limburg. Bent u zelf op zoek naar een of meerdere zoete verrassingen te laten bezorgen bij u thuis of bij iemand anders in de regio Limburg, kijk dan op deze pagina hieronder voor meer informatie. Wilt u liever zelf zoete producten maken, dan kunt u het beste een kijkje nemen op de workshop Limburg pagina van Onemotion. Hier vindt u bijvoorbeeld leuk workshops voor een zoete teambuilding activiteit in Limburg.

Heerlijke taarten online bestellen vanaf €21,99 per taart en aan huis laten bezorgen in Hasselt, Genk, Pelt, Lommel en rest van Limburg (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Ze zijn lekker voor bijna elke gelegenheid: taarten. Van verjaardag tot jubileum, als bedankje of gewoon omdat het weer weekend is. Zoekt u naar een taart die u gewoon kunt laten bezorgen aan uw huisadres in Vlaanderen. Klik dan op onderstaande button. Hier vindt u een aanbod van taarten die gewoon bij u thuis worden afgeleverd.

Petits fours online bestellen en laten bezorgen aan huis of op uw eigen bedrijfslocatie in Genk, Hasselt, Sint-Truiden, Maasmechelen en heel Limburg (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Wie houdt er niet van petits fours? Die heerlijk kleine gebakjes.  Maar wist u dat het ook mogelijk is om deze petit fours bij u thuis of op uw bedrijfsadres af te laten leveren? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Slagroomtaarten online bestellen vanaf €21,99 per taart en aan huis laten bezorgen in Genk, Hasselt, Pelt, Lommel en regio Limburg (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Ze zijn lekker voor bijna elke gelegenheid: slagroomtaarten. Van verjaardag tot jubileum, als bedankje of gewoon omdat het weer weekend is. Zoekt u naar een slagroomtaart die u gewoon kunt laten bezorgen aan uw huisadres in Vlaanderen. Klik dan op onderstaande button. Hier vindt u een aanbod van slagroomtaarten die gewoon bij u thuis worden afgeleverd.

Bedrijfstaarten online bestellen en laten bezorgen bij uw bedrijf in Genk, Hasselt, Pelt, Maasmechelen en regio Limburg

Op uw zaak is er elke week wel iets te vieren. En verjaardag van een collega,  een jubileum, een behaalde mijlpaal of een andere gelegenheid.  Hoe fijn is het dan als er taart wordt afgeleverd op uw bedrijfslocatie? Zou kunnen u en uw collega’s gewoon blijven doen waar u goed in bent op uw werk.

Geboortetaarten en Gender Reveal taarten online bestellen vanaf €24,50 per taart en aan huis laten bezorgen in Pelt, Maasmechelen, Genk, Hasselt en de rest van Limburg (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Is er een kindje geboren? Dan is dat natuurlijk volop reden voor een feestje! En dan mag een geboortetaart ik niet ontbreken. Hieronder vindt u een aanbod van verse geboortetaarten die gewoon bij u aan de deur worden afgeleverd.

Diverse verse kindertaarten vanaf €34,95 online bestellen en aan huis laten bezorgen in Genk, Hasselt, Sint-Truiden, Maaseik en de rest van Limburg (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Kinderen genieten waarschijnlijk nog het meest van een lekkere taart voor bijvoorbeeld een verjaardag, kinderfeest of andere gelegenheid.  En waarom laat u niet gewoon een kindertaart aan huis bezorgen in de Vlaanderen.

Verse chocoladetaarten online bestellen vanaf €21,95 per taart en thuis laten bezorgen in Genk, Hasselt, Maasmechelen, Pelt en de rest van Limburg (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Wat de aanleiding ook is, met lekkere chocoladetaarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw chocoladetaarten online zou kunnen bestellen en bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan chocoladetaarten door op de groene button te klikken.

Heerlijke verjaardagstaarten online bestellen vanaf €21,99 per taart en aan huis laten bezorgen in Genk, Hasselt, Pelt, Lommel en de rest van Limburg (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Wat de aanleiding ook is, met lekkere taarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw taarten online zou kunnen bestellen en direct bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan taarten door op de groene button te klikken.

Leuke wenskaart met een mini donutbox direct in de brievenbus in de regio Limburg (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Van het sturen van een felicitatie, het bedanken van vrienden, tot het wensen van beterschap aan een zieke,  er zijn veel verschillende redenen om een leuke wenskaart te sturen.  Maar waarom kiest u er niet voor om de wenskaart extra leuk te maken door deze te vergezellen van een box met heerlijke en vooral bijpassende mini donuts in verschillende uitvoeringen. De wenskaart met mini box donuts past gewoon door de brievenbus van degene die u wilt bedanken/feliciteren/steunen. Deze box is ook een leuke verrassing om mensen die u even niet fysiek kunt ontmoeten (bijvoorbeeld omdat de corona maatregelen dit niet toelaten). Klik op onderstaande groene button voor een compleet overzicht van alle wenskaarten met mini donuts.

Taarten bestellen per regio

Hieronder vindt u taarten bestellen pagina´s voor de diverse regio´s in België.

Regio Antwerpen
Antwerpen,Brasschaat, Beveren, Sint-Niklaas en regio:  Taarten bestellen Antwerpen

Regio Limburg
Genk, Hasselt, Pelt, Lommel, Beringen en regio:  Taarten bestellen Limburg

Regio Oost-Vlaanderen
Gent, Merelbeke, Deinze, Lokeren en regio:    Taarten bestellen Gent

Regio West-Vlaanderen
Brugge, Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist en regio: Taarten bestellen Brugge

Regio Brussel:
Brussel, Mechelen, Leuven, Aalst, Dendermonde en regio: Taarten bestellen Brussel

Regio Aalst:
Aalst, Dendermonde en regio: Taarten bestellen Aalst

Regio Mechelen:
Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio: Taarten bestellen Mechelen