Taarten bestellen

Online bestellen

Heerlijke taarten bestellen


Als er taart in huis is dan is er wat te vieren.  Voor elke gelegenheid bestaat er wel een taart die past bij de wensen van de feestvierders. Van de traditionele slagroomtaart voor kinderverjaardagen tot oogverblindende bruidstaarten, een feest is niet af zonder taart. Verschillende regio’s hebben ook traditionele taartvormen. Een wat nieuwere trend is de taart waarop een foto kan worden afgedrukt. En dat is ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeest, waarbij de taart kan worden bedekt met een foto van de favoriete superheld, pokémon knuffel of tekenfilmfiguur. Ook voor volwassenen is het handig. Plaats een mooie foto van het bruidspaar of de jubilerende vijftiger op een taart om het symbolische moment waarop het feest kan worden geopend, door de kaarsjes uit te blazen op de taart, helemaal kan worden opgeluisterd. De design mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Er bestaan zelfs taart design wedstrijden voor professionele en amateur taarten bakkers. Deze wedstrijden lijken een beetje op de grafisch design wedstrijden die op het internet te vinden zijn. Voor de liefhebbers van hartige taarten is er natuurlijk de wereldberoemde quiche die ook gewoon genuttigd kan worden tijdens het avondeten. Een heerlijke taart variant is de vlaai, waarbij als basis een ander soort deeg wordt gebruikt. Deze zoete verrassing doet het bijvoorbeeld ook erg goed tijdens het vieren van de verjaardag van collega’s, van de baas of in sommige gevallen zelfs als tegenprestatie voor het te laat komen voor een vergadering of het verliezen van een weddenschap. Taarten maken volop deel uit van ons dagelijkse leven en op deze pagina willen we u graag inspireren.

Leuke wenskaart met een mini donutbox direct in de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Van het sturen van een felicitatie, het bedanken van vrienden, tot het wensen van beterschap aan een zieke,  er zijn veel verschillende redenen om een leuke wenskaart te sturen.  Maar waarom kiest u er niet voor om de wenskaart extra leuk te maken door deze te vergezellen van een box met heerlijke en vooral bijpassende mini donuts in verschillende uitvoeringen. De wenskaart met mini box donuts past gewoon door de brievenbus van degene die u wilt bedanken/feliciteren/steunen. Deze box is ook een leuke verrassing om mensen die u even niet fysiek kunt ontmoeten (bijvoorbeeld omdat de corona maatregelen dit niet toelaten). Klik op onderstaande groene button voor een compleet overzicht van alle wenskaarten met mini donuts.

Groot aanbod taarten om aan huis te laten bezorgen

Wat de aanleiding ook is, met lekkere taarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw taarten online zou kunnen bestellen en direct bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan taarten door op de groene button te klikken.

Petits four ook met uw eigen logo en bezorgd op uw eigen bedrijfslocatie of thuis

Wie houdt er niet van petits fours? Die heerlijk kleine gebakjes.  Maar wist u dat het ook mogelijk is om deze petit fours met u eigen logo te laten drukken en bij u thuis af te laten leveren? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Slagroomtaarten aan huis of bij uw bedrijf bezorgd 

Ze zijn lekker voor bijna elke gelegenheid: slagroomtaarten. Van verjaardag tot jubileum, als bedankje of gewoon omdat het weer weekend is. Zoekt u naar een slagroomtaart die u gewoon kunt laten bezorgen aan uw huisadres of op de zaak. Klik dan op onderstaande button. Hier vindt u een aanbod van slagroomtaarten die gewoon bij u thuis worden afgeleverd.

Bedrijfstaarten laten bezorgen bij uw bedrijf

Op uw zaak is er elke week wel iets te vieren. En verjaardag van een collega,  een jubileum, een behaalde mijlpaal of een andere gelegenheid.  Hoe fijn is het dan als er taart wordt afgeleverd op uw bedrijfslocatie? Zou kunnen u en uw collega’s gewoon blijven doen waar u goed in bent op uw werk.

Geboortetaarten aan huis bezorgd

Is er een kindje geboren? Dan is dat natuurlijk volop reden voor een feestje! En dan mag een geboortetaart ik niet ontbreken.  Hieronder vindt u een aanbod van geboortetaarten die gewoon bij u aan de deur worden afgeleverd.

Kindertaarten aan huis bezorgd

Kinderen genieten waarschijnlijk nog het meest van een lekkere taart voor bijvoorbeeld een verjaardag, kinderfeest of andere gelegenheid.  En waarom laat u niet gewoon een kindertaart aan huis bezorgen? Dat is wel zo gemakkelijk. Hieronder vindt u informatie over het aan huis bezorgen in uw regio.

Taarten bestellen per regio

Hieronder vindt u taarten bestellen pagina´s voor de diverse regio´s in België.

Regio Antwerpen
Antwerpen,Brasschaat, Beveren, Sint-Niklaas en regio:  Taarten bestellen Antwerpen

Regio Limburg
Genk, Hasselt, Pelt, Lommel, Beringen en regio:  Taarten bestellen Limburg

Regio Oost-Vlaanderen
Gent, Merelbeke, Deinze, Lokeren en regio:    Taarten bestellen Gent

Regio West-Vlaanderen
Brugge, Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist en regio: Taarten bestellen Brugge

Regio Brussel:
Brussel, Mechelen, Leuven, Aalst, Dendermonde en regio: Taarten bestellen Brussel

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL