Taarten Mechelen

Van oudsher waren taarten in Mechelen vooral een lekkernij voor feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften en kermissen. Er werden verschillende soorten taarten gebakken, waaronder fruittaarten, slagroomtaarten en chocoladetaarten. Ook hartige taarten, zoals quiches en pasteien, waren populair. Een bekende taart uit Mechelen is de Mechelse koekoekstaart. Deze taart werd oorspronkelijk gemaakt van de Mechelse koekoek, een kippenras dat bekendstaat om zijn malse vlees. Tegenwoordig wordt de taart meestal gemaakt van kipfilet. De taart heeft een bodem van bladerdeeg en een vulling van kippenvlees, champignons en room. Een andere bekende taart uit Mechelen is de bonbonnentaart. Deze taart wordt gemaakt van bonbonnen, een soort chocolaatjes die oorspronkelijk in Mechelen werden geproduceerd. De bonbonnentaart heeft een bodem van amandelspijs en een vulling van slagroom en bonbonnen. Naast deze traditionele taarten zijn er in Mechelen ook moderne taarten te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld taarten met lokale ingrediënten, zoals appels uit de streek of Mechelse honing. Ook worden er taarten gebakken met exotische smaken, zoals mango en passievrucht.

Heerlijke taarten online bestellen vanaf €21,99 per taart en aan huis laten bezorgen in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en omgeving (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Ze zijn lekker voor bijna elke gelegenheid: taarten. Van verjaardag tot jubileum, als bedankje of gewoon omdat het weer weekend is. Zoekt u naar een taart die u gewoon kunt laten bezorgen aan uw huisadres in Vlaanderen. Klik dan op onderstaande button. Hier vindt u een aanbod van taarten die gewoon bij u thuis worden afgeleverd.

Slagroomtaarten online bestellen vanaf €21,99 per taart en aan huis laten bezorgen in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en omgeving (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Ze zijn lekker voor bijna elke gelegenheid: slagroomtaarten. Van verjaardag tot jubileum, als bedankje of gewoon omdat het weer weekend is. Zoekt u naar een slagroomtaart die u gewoon kunt laten bezorgen aan uw huisadres in Vlaanderen. Klik dan op onderstaande button. Hier vindt u een aanbod van slagroomtaarten die gewoon bij u thuis worden afgeleverd.

Bedrijfstaarten online bestellen en laten bezorgen bij uw bedrijf in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio

Op uw zaak is er elke week wel iets te vieren. En verjaardag van een collega,  een jubileum, een behaalde mijlpaal of een andere gelegenheid.  Hoe fijn is het dan als er taart wordt afgeleverd op uw bedrijfslocatie? Zou kunnen u en uw collega’s gewoon blijven doen waar u goed in bent op uw werk.

Kies uw eigen foto taarten online bestellen vanaf €23,65 per taart en aan huis laten bezorgen in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Wat zien ze er fantastisch uit die fototaarten. Plaats uw eigen foto op de taart. De taart wordt vers bereid en aan huis geleverd in Vlaanderen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Heerlijke verjaardagstaarten online bestellen vanaf €21,99 per taart en thuis laten bezorgen in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Wat de aanleiding ook is, met lekkere taarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw taarten online zou kunnen bestellen en direct bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan taarten door op de groene button te klikken.

Gebak online bestellen en aan huis laten bezorgen in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Gebakjes kunnen iemands dag weer helemaal goed maken. Het is bijna onmogelijk om niet vrolijk te worden van deze lieve mini taartjes. En het is nu ook mogelijk om verse gebakjes aan huis te laten bezorgen in Vlaanderen.

Petits fours online bestellen en latenbezorgen aan huis of op uw eigen bedrijfslocatie in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg of regio (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Wie houdt er niet van petits fours? Die heerlijk kleine gebakjes.  Maar wist u dat het ook mogelijk is om deze petit fours bij u thuis of op uw bedrijfsadres af te laten leveren? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Verse geboortetaarten en Gender Reveal taarten online bestellen vanaf €24,50 per taart en aan huis laten bezorgen in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Is er een kindje geboren? Dan is dat natuurlijk volop reden voor een feestje! En dan mag een geboortetaart ik niet ontbreken. Hieronder vindt u een aanbod van verse geboortetaarten die gewoon bij u aan de deur worden afgeleverd.

Diverse verse kindertaarten vanaf €34,95 online bestellen en aan huis laten bezorgen in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Kinderen genieten waarschijnlijk nog het meest van een lekkere taart voor bijvoorbeeld een verjaardag, kinderfeest of andere gelegenheid.  En waarom laat u niet gewoon een kindertaart aan huis bezorgen in de Vlaanderen.

Chocoladetaarten online bestellen vanaf €21,95 per taart en aan huis laten bezorgen in Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Wat de aanleiding ook is, met lekkere chocoladetaarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw chocoladetaarten online zou kunnen bestellen en bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan chocoladetaarten door op de groene button te klikken.

Taarten bestellen per regio

Hieronder vindt u taarten bestellen pagina´s voor de diverse regio´s in België.

Regio Antwerpen
Antwerpen,Brasschaat, Beveren, Sint-Niklaas en regio:  Taarten bestellen Antwerpen

Regio Limburg
Genk, Hasselt, Pelt, Lommel, Beringen en regio:  Taarten bestellen Limburg

Regio Oost-Vlaanderen
Gent, Merelbeke, Deinze, Lokeren en regio:    Taarten bestellen Gent

Regio West-Vlaanderen
Brugge, Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist en regio: Taarten bestellen Brugge

Regio Brussel:
Brussel, Mechelen, Leuven, Aalst, Dendermonde en regio: Taarten bestellen Brussel

Regio Aalst:
Aalst, Dendermonde en regio: Taarten bestellen Aalst

Regio Mechelen:
Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio: Taarten bestellen Mechelen