Slagroomtaart laten bezorgen

De geschiedenis van slagroomtaarten gaat terug tot de middeleeuwen, toen bakkers in Europa begonnen met het maken van taarten gevuld met zoete crèmes en fruit. In de 16e eeuw werden deze taarten steeds populairder bij de adel, die ze vaak serveerden tijdens grote banketten en feesten. Pas in de 19e eeuw werd slagroom toegevoegd aan de taarten, waardoor ze een luchtige textuur en romige smaak kregen die we vandaag de dag kennen. Er zijn diverse populaire slagroomtaarten:

  • Aardbeientaart: een taart gevuld met luchtige cake, romige slagroom en verse aardbeien.
  • Chocoladetaart: een taart gemaakt met chocoladecake en gevuld met chocoladeslagroom, waardoor het een heerlijke traktatie voor de chocoholics is.
  • Frambozentaart: een taart gevuld met luchtige cake, romige slagroom en verse frambozen.
  • Slagroomtaart met fruit: een taart die is gevuld met luchtige cake, romige slagroom en verschillende soorten fruit zoals aardbeien, kiwi, ananas en blauwe bessen.
  • Biscuitrol: een dunne biscuit gevuld met slagroom en eventueel fruit.

Heerlijke slagroomtaarten online bestellen vanaf €21,99 per taart en en aan huis laten bezorgen in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Wat de aanleiding ook is, met lekkere slagroomtaarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw taarten online zou kunnen bestellen en direct bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan taarten door op de groene button te klikken.

Verse slagroomtaarten online bestellen vanaf €21,99 per taart en aan huis laten bezorgen in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Ze zijn lekker voor bijna elke gelegenheid: slagroomtaarten. Van verjaardag tot jubileum, als bedankje of gewoon omdat het weer weekend is. Zoekt u naar een slagroomtaart die u gewoon kunt laten bezorgen aan uw huisadres in Vlaanderen. Klik dan op onderstaande button. Hier vindt u een aanbod van slagroomtaarten die gewoon bij u thuis worden afgeleverd.

Slagroomtaarten aan huis laten bezorgen per regio

Hieronder vindt u slagroomtaarten bestellen pagina´s voor de diverse regio´s in België.

Regio Antwerpen
Antwerpen,Brasschaat, Beveren, Sint-Niklaas en regio:  Slagroomtaart aan huis laten bezorgen Antwerpen

Regio Limburg
Genk, Hasselt, Pelt, Lommel, Beringen en regio:  Slagroomtaart aan huis laten bezorgen Limburg

Regio Oost-Vlaanderen
Gent, Merelbeke, Deinze, Lokeren en regio:    Slagroomtaart aan huis laten bezorgen Gent

Regio West-Vlaanderen
Brugge, Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist en regio: Slagroomtaart aan huis laten bezorgen Brugge

Regio Brussel:
Brussel, Mechelen, Leuven, Aalst, Dendermonde en regio: Slagroomtaart aan huis laten bezorgen Brussel

Regio Aalst:
Aalst, Dendermonde en regio: Slagroomtaart aan huis laten bezorgen Aalst

Regio Mechelen:
Mechelen, Vilvoorde, Heis-op-den-Berg en regio: Slagroomtaart aan huis laten bezorgen Mechelen