Fototaart laten bezorgen

Fototaarten worden gemaakt door een foto van de jarige, het bruidspaar of een ander feestvarken op de taart te drukken. Fototaarten zijn een populaire keuze voor verjaardagsfeestjes, jubilea en andere speciale gelegenheden. De technologie achter fototaarten is relatief nieuw. In het verleden werden afbeeldingen op taarten geschilderd of gedecoreerd met eetbare inkt. Tegenwoordig worden de foto’s echter afgedrukt op een dunne laag suikerpapier of fondant en vervolgens op de taart geplaatst. Dit proces maakt het mogelijk om zeer gedetailleerde afbeeldingen op de taart te drukken. Het maken van een fototaart vereist een speciale printer die speciaal is ontworpen voor gebruik met eetbare inkt. Het afgedrukte suikerpapier wordt vervolgens voorzichtig op de taart geplaatst en gladgestreken om een naadloze afwerking te creëren. Sommige bakkerijen bieden ook de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op de taart te laten printen, naast de foto.

Kies uw eigen foto taarten online bestellen vanaf €24,50 per taart en thuis laten bezorgen in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €28,50) 

Wat zien ze er fantastisch uit die fototaarten. Plaats uw eigen foto op de taart door deze te laten printen door een speciale printer. De taart wordt vers bereid en aan huis geleverd in Vlaanderen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Bedrijfstaarten met foto online bestellen en laten bezorgen bij uw bedrijf in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen 

Op uw zaak is er elke week wel iets te vieren. En verjaardag van een collega,  een jubileum, een behaalde mijlpaal of een andere gelegenheid.  Hoe fijn is het dan als er een fototaart wordt afgeleverd op uw bedrijfslocatie? Zo kunnen u en uw collega’s gewoon blijven doen waar u goed in bent op uw werk. Fototaarten zijn ook populair geworden in de wereld van bedrijfsevenementen. Zo kunnen ze ook gebruikt worden voor het promoten van nieuwe producten of diensten.

Fototaarten bestellen en laten bezorgen per regio

Hieronder vindt u taarten bestellen pagina´s voor de diverse regio´s in België.

Regio Antwerpen
Antwerpen,Brasschaat, Beveren, Sint-Niklaas en regio:  Fototaart laten bezorgen Antwerpen

Regio Limburg
Genk, Hasselt, Pelt, Lommel, Beringen en regio:  Fototaart laten bezorgen Limburg

Regio Oost-Vlaanderen
Gent, Merelbeke, Deinze, Lokeren en regio:    Fototaart laten bezorgen Gent

Regio West-Vlaanderen
Brugge, Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist en regio: Fototaart laten bezorgen Brugge

Regio Brussel:
Brussel, Leuven en regio: Fototaarten laten bezorgen Brussel

Regio Aalst:
Aalst, Dendermonde en regio: Fototaarten laten bezorgen Aalst

Regio Mechelen:
Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio: Fototaarten laten bezorgen Mechelen