Donuts aan huis

Donuts zijn gewoonweg heerlijk en worden over de gehele wereld gegeten.  Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en smaken en kunnen ook vrij gemakkelijk aangepast worden aan de kleuren van een bedrijf of favoriete tekenfilmfiguren. Een bijzondere soort donut is de mini donut. Deze kleinere versie van de reguliere donut is uitstekend geschikt om te dienen als traktatie of als verjaardagscadeautje dat gewoon via de post kan worden verstuurd.  Hieronder vindt u een aantal heerlijke producten om uzelf, uw familie en vrienden of uw collega’s mee te verrassen.

Leuk alternatief voor een mini donutbox aan huis: een brownie pakket door de brievenbus (vanaf slechts €7,99 verzendkosten voor België).

Voor velen is het minstens net zo lekker als een donut, voor sommigen zelfs veel lekkerder: de eveneens wereldberoemde brownie. De heerlijke cake-achtige versnapering gemaakt met lekker veel chocolade is een hit op elk feest, van kinderverjaardag tot lekkers voor bij de koffie. Je kunt nu ook een pakket met brownies laten bezorgen gewoon door de brievenbus. Erg leuk om iemand op afstand mee te feliciteren of te verrassen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Leuke wenskaart met een mini donutbox aan huis geleverd direct in de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Van het sturen van een felicitatie, het bedanken van vrienden, tot het wensen van beterschap aan een zieke,  er zijn veel verschillende redenen om een leuke wenskaart te sturen.  Maar waarom kiest u er niet voor om de wenskaart extra leuk te maken door deze te vergezellen van een box met heerlijke en vooral bijpassende mini donuts in verschillende uitvoeringen. De wenskaart met mini box donuts past gewoon door de brievenbus van degene die u wilt bedanken/feliciteren/steunen. Deze box is ook een leuke verrassing om mensen die u even niet fysiek kunt ontmoeten (bijvoorbeeld omdat de corona maatregelen dit niet toelaten). Klik op onderstaande groene button voor een compleet overzicht van alle wenskaarten met mini donuts.

Zakelijke minidonut box op maat gemaakt en aan huis geleverd direct in de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Zoekt u een leuke versnapering om uw medewerkers me te verblijden op kantoor? Of bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk bijvoorbeeld voor op een congres of een productpresentatie.  Wellicht zin mini donuts met het logo van uw bedrijf of een andere op maat gemaakte afbeelding dan wel een heel leuk idee.

Verjaardag minidonutbox met leuke wenskaart aan huis geleverd direct in de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Wie houdt er niet van een leuke verjaardagskaart? Maar hoe leuk zou het zijn om de kaart te vergezellen met een toepasselijke en smakelijke verrassing. Bekijk hieronder het aanbod verjaardagsboxen.

De Liefde/Valentijnsdag minidonutbox met leuke wenskaart aan huis geleverd direct in de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

De liefde…, zucht.  Het is natuurlijk het allerbelangrijkste dat er bestaat. Maar hoe vertelt u iemand op een originele manier dat u van hem/haar houdt? Of dat u stiekem een oogje op de persoon in kwestie heeft (Valentijnsdag)? Wat dacht u van een mini donut box met leuke wenskaart die naar uw lief zal worden gestuurd.

Beterschap minidonutbox met leuke wenskaart aan huis geleverd direct in de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Wilt u een bekende een hart onder de riem steken in verband met een ziekte? Of wilt u een werknemer van uw bedrijf beterschap wensen. En zoekt u naar een originele manier om dit te doen? Wat dacht u dan van een mini donut box met wenskaart site bij de zieke in kwestie gewoon op de deurmat zal vallen. Bekijk middels onderstaande button alle beterschap mini donut boxen.

Bedankt minidonutbox met leuke wenskaart aan huis geleverd direct in de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

In de moeilijke tijden die we allemaal al maanden meemaken,  is het belangrijk dat we op onze familie, vrienden en collega’s terug kunnen vallen als dat nodig is.  Extra belangrijk is het dan ook om onze helpers regelmatig te bedanken voor hun hulp.  En dat kan via deze leuke bedankt mini donut box.

Geslaagd minidonutbox met leuke wenskaart aan huis geleverd direct in de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Het is niet niks hoor, het behalen van een diploma. Of het nu op school is of bijvoorbeeld een auto rijbewijs, de prestatie zal moeten worden gevierd.  Zie daarom de geslaagde een heerlijke mini donut box met een leuke wenskaart.

Kerst minidonutbox met leuke wenskaart aan huis geleverd direct in de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Elk jaar is er weer de kerstkaart stress. Wat kun je nu weer voor iets leuks bedenken om te sturen? Voor sommige mensen zoekt u misschien iets extra speciaals om te sturen en dan is een kerstkaart met een pakket met toepasselijke mini donuts misschien wel een heel bijzonder product om te sturen.