Cupcakes bestellen

Misschien is de cupcake wel het populairste item uit de gehele taartenfamilie. Dat zal er vast mee te maken hebben dat de kleine taartjes er zo enorm schattig uitzien. De felle kleurtjes en beeldschone versieringen maken de cupcake ook tot een gewilde lekkernij onder kinderen. Bijzonder leuk is het dan ook om cupcakes te gebruiken als traktatie op school of als zoete opening van het kinderfeest. Maar ook volwassenen vinden cupcakes onweerstaanbaar. Als verwennerij bij de koffie of als onderdeel van een smakelijke hightea. Cupcakes zijn ook gemakkelijker om zelf te maken dan bijvoorbeeld complexere taarten, vandaar dat cupcake workshops bijvoorbeeld bijzonder geschikt zijn als invulling van een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje. Erg leuk is ook om samen met de kinderen een bakmiddag te organiseren. Eerst bakken jullie zelf de heerlijkste basiscupcakes en wachten jullie geduldig af voor de oven totdat de wekker afgaat en de cupcakes eindelijk weer naar buiten mogen komen. Dan is het nog even wachten om de cupcakes af te laten koelen en het echte werk kan beginnen: het versieren van de cakejes. Hierbij laat u zich natuurlijk helemaal gaan en combineert u de cupcakes met snoepjes, slagroom en echte cakedecoraties. Hierna kan er pas begonnen worden aan het echte hoogtepunt van de middag: het opeten van deze zoete creaties. Of u ze nu zelf maakt tijdens bijvoorbeeld een zoete workshop of  smaakvolle teambuilding of bij anderen bestelt, cupcakes zijn een mooie zoete aanvulling van uw dag.

Verse cupcakes om gratis aan huis te laten bezorgen in de provincie Antwerpen (gratis), Brussel (€10 bezorgkosten), Leuven en Vlaams-Brabant (€10 bezorgkosten)

Cupcakes kunnen iemands dag weer helemaal goed maken. Het is bijna onmogelijk om niet vrolijk te worden van deze lieve mini cakejes. En het is nu ook mogelijk om verse cupcakes gratis aan huis te laten bezorgen in de provincie Antwerpen, Brussel, Leuven en provincie Vlaams-Brabant.

Cupcake alternatief: verse fruit tartelettes aan huis laten bezorgen in de provincie Antwerpen (gratis), Brussel (€10 bezorgkosten), Leuven en Vlaams-Brabant (€10 bezorgkosten)

Ze zien er schitterend uit die verse fruit tartelettes. Maar ze smaken misschien nog wel beter. Van aardbeien tartelettes tot frambozen tartelettes tot gemixt fruit. Bestel gemakkelijk en laat ze aan huis bezorgen in de provincie Antwerpen, Brussel, Leuven en Vlaams-Brabant.

Cupcake alternatief: petits fours bezorgd aan huis of op uw eigen bedrijfslocatie in de provincie Antwerpen (gratis), Brussel (€10 bezorgkosten), Leuven en Vlaams-Brabant (€10 bezorgkosten)

Wie houdt er niet van petits fours? Die heerlijk kleine gebakjes.  Maar wist u dat het ook mogelijk is om deze petit fours gratis bij u thuis of op uw bedrijfsadres af te laten leveren? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Cupcake alternatief: verse chocolade cups met vers fruit aan huis laten bezorgen in de provincie Antwerpen (gratis), Brussel (€10 bezorgkosten), Leuven en Vlaams-Brabant (€10 bezorgkosten)

Stelt u zich eens voor: een mooi chocoladecup gemaakt van vers bereide chocolade, gevuld met banketbakkersroom en heerlijk fruit. Dat is niet alleen heel erg lekker maar ziet er ook wonderschoon uit. Bestel ze gemakkelijk en laat ze gratis aan huis bezorgen in de provincie Antwerpen, Brussel, Leuven en Vlaams-Brabant.