Brownies bestellen

Is het de tot verbeelding sprekende naam met de grappige klank? Of is het de tongstrelende combinatie van cake en romige chocolade die de harten van liefhebbers over de hele wereld sneller doet kloppen? Want niet alleen in Vlaanderen is men gevallen voor deze heerlijke lekkernij. Zo is de Brownie in Brazilië bijvoorbeeld populair als dessert. Beeldt u zelf het volgende eens in: een heerlijk warme brownie vers uit de oven gecombineerd met heerlijk roomijs en natuurlijk warme chocoladesaus om het geheel helemaal mee af te maken. De brownie is een zoete lekkernij die geschikt is om bij vele uiteenlopende gelegenheden te nuttigen. Na het diner als zoete dessert verrassing of heerlijk voor bij de koffie. Het kan zelfs worden meegenomen als onderdeel van een high tea met vriendinnen. Maar ook speciale gelegenheden zijn enorm geschikt om te worden gevierd met een lekker warme brownie. Vier uw verjaardag of jubileumfeest ook eens met een brownie in plaats van een normaal gebakje. Maak van mini brownies een bijzondere traktatie op school voor uw kinderen. Er is veel mogelijk met dit veelzijdige zoete gebakje. Wilt u online brownies bestellen dan helpen we u op deze pagina graag verder op weg. Een andere mogelijkheid is om zelf brownies of andere chocolade producten te leren maken. Kijk hiervoor eens op chocolade workshops van Onemotion.  Ook kunt u bij Onemotion terecht voor andere zoete teambuilding workshops.

brownie brievenbus cadeausLeuke wenskaart met een brownies direct in de brievenbus (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

Van het sturen van een felicitatie, het bedanken van vrienden, tot het wensen van beterschap aan een zieke,  er zijn veel verschillende redenen om een leuke wenskaart te sturen.  Maar waarom kiest u er niet voor om de wenskaart extra leuk te maken door deze te vergezellen van een box met heerlijke en vooral bijpassende brownies in verschillende uitvoeringen. De wenskaart met brownies past gewoon door de brievenbus van degene die u wilt bedanken/feliciteren/steunen. Deze box is ook een leuke verrassing om mensen die u even niet fysiek kunt ontmoeten (bijvoorbeeld omdat de corona maatregelen dit niet toelaten). Klik op onderstaande groene button voor een compleet overzicht van alle wenskaarten met brownies.

Alternatief voor brownies: Verse brownie chocoladetaart online bestellen vanaf €17,95 per taart en thuisbezorgd in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €28,50) 

Wat de aanleiding ook is, met lekkere chocoladetaarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw chocoladetaarten online zou kunnen bestellen en bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan chocoladetaarten door op de groene button te klikken.

Alternatief voor brownies: Petits fours online bestellen en bezorgd aan huis of op uw eigen bedrijfslocatie in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €28,50) 

Wie houdt er niet van petits fours? Die heerlijk kleine gebakjes.  Maar wist u dat het ook mogelijk is om deze petit fours bij u thuis of op uw bedrijfsadres af te laten leveren? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Alternatief voor brownies: gebak online bestellen en aan huis laten bezorgen in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €28,50) 

Gebakjes kunnen iemands dag weer helemaal goed maken. Het is bijna onmogelijk om niet vrolijk te worden van deze lieve mini taartjes. En het is nu ook mogelijk om verse gebakjes aan huis te laten bezorgen in Vlaanderen.