Brievenbus geschenken

Het is een fenomeen dat sinds de eerste corona lockdown enorm in populariteit is gestegen: het versturen van brievenbus cadeaus. Mensen waren immers minder in staat om elkaar fysiek te ontmoeten en dus werd het belangrijk om elkaar op een andere wijze een hart onder de riem te steken of te feliciteren. Een bijzonder leuke variant op deze brievenbus cadeaus zijn de zoete brievenbus geschenken. Van leuke brievenbus taarten tot donuts en brownies, het is gewoon fantastisch om te weten dat er iemand aan je heeft gedacht en dat gevoel wordt natuurlijk verstrekt door de heerlijke aard van het meegestuurd product.  Bekijk hieronder het totale aanbod zoete en bovenal heerlijke brievenbus cadeaus.

Wanneer stuurt u iemand een brievenbus cadeau?

Elke dag is het tijd voor een cadeautje. Maar er zijn natuurlijk bepaalde vaste momenten in het jaar die bijzonder geschikt zijn voor het sturen van een brievenbus geschenk. Valentijnsdag is natuurlijk zo’n moment. Hoe leuk zou het zijn om uw geheime geliefde te verrassen met een zoete valentijns verrassing in plaats van een kaartje? Dan zijn vaderdag en moederdag uiteraard ook bijzonder leuke momenten om middels een mooi cadeau in de brievenbus te vertellen wat uw ouders voor u betekenen. Verder zijn Pasen, de Kerstdagen, verjaardagen en geboortes mooie momenten in het jaar. Maar ook bij ziekte of een vervelende quarantaine situatie kan het helpen om iemand even middels iets lekkers een hart onder de riem te steken.  Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het vinden van een heerlijk brievenbus cadeau.

Brievenbus gebak laten bezorgen aan huis

Tijdens de corona crisis was het voor veel mensen lastig om fysiek bij verjaardagen en andere feesten aanwezig te zijn. Ook hadden veel mensen gevoelens van eenzaamheid en konden daarom wel een hart onder de riem gebruiken. Veel mensen kozen er dan ook voor om elkaar brievenbuscadeaus of zelfs brievenbus gebakjes te sturen. Doordat het gebak gewoon door de brievenbus past, zijn de bezorgkosten meestal ook erg laag. Ben je zelf van plan om een heerlijk brievenbus gebakje te laten bezorgen bij een jarige of iemand anders? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

  1. Lekker brievenbusgebak laten bezorgen:   meer informatie
  2. Divers aanbod brievenbus gebak:                meer informatie

macaron brievenbus cadeauMacaron brievenbus cadeaus aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België)

Het is een bijzondere lekkernij, de macaron. De 2 luchtige koekjes en de heerlijke vulling laten je al snel watertanden. De vrolijke kleurtjes zorgen ervoor dat je blij wordt zonder dat je het door hebt. Leuk is ook dat je macarons ook gemakkelijk kunt versturen als brievenbus geschenk.  Wie gaat u blij maken met een macaron brievenbus cadeau. Bekijk hieronder het aanbod door op de onderstaande button te klikken.

brownie brievenbus cadeauBrownie brievenbus cadeaus aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België)

Het is een ware hit onder fans van zoete lekkernijen: een brownie pakket ontvangen door de brievenbus. Erg leuk om iemand zo te feliciteren of beterschap te wensen op afstand. Tijdens de pandemie werden  zoete brievenbus pakketten enorm populair. Dit gold natuurlijk ook voor brownie brievenbus geschenken. Bekijk hieronder het aanbod door op de onderstaande button te klikken.

koffie brievenbus cadeauBrievenbus cadeau met koffie of thee aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,99 verzendkosten voor België).

Het past zo lekker bij een taartje, brownie of andere zoete versnapering: een heerlijk kopje koffie of thee. Hoe leuk is het dan ook om een brievenbus geschenk te versturen met een heerlijke koffie of thee verrassing?! Bekijk hieronder het aanbod door op de onderstaande button te klikken.

bonbon brievenbus cadeauLeuk bonbons brievenbus cadeau aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

Het is heel lastig iemand te vinden die niet blij wordt van bonbons. De heerlijke chocolade buitenkant en de verrassende vulling maken van elke bonbon een mini feestje. Door iemand een bonbon brievenbus cadeau te sturen zorgt u dan ook voor een soort van mini verrassingsfeestje.  Deze box is ook een leuke verrassing om mensen die u even niet fysiek kunt ontmoeten (bijvoorbeeld omdat de corona maatregelen dit niet toelaten). Klik op onderstaande groene button voor een compleet overzicht van alle bonbon brievenbus geschenken.

snoep brievenbus cadeausLeuke brievenbus cadeaus met snoep aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

Bent u op zoek naar een leuk brievenbus cadeau om te versturen naar iemand die een echte zoetekauw is? Loopt diegene altijd te graaien in de snoeppot? Dan is dit snoep brievenbus cadeau een echte aanrader. Deze box is ook een leuke verrassing om mensen die u even niet fysiek kunt ontmoeten (bijvoorbeeld omdat de corona maatregelen dit niet toelaten). Klik op onderstaande groene button voor een compleet overzicht van alle snoep brievenbus geschenken.

zakelijke brievenbus geschenkenZakelijke en op maat gemaakte zoete brievenbus geschenken aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Zoekt u een leuke versnapering om uw medewerkers me te verblijden op kantoor? Of bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk bijvoorbeeld voor op een congres of een productpresentatie.  Wellicht zin mini donuts met het logo van uw bedrijf of een andere op maat gemaakte afbeelding dan wel een heel leuk idee.

brownie brievenbus cadeauBrownie brievenbus cadeaus aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €7,99 verzendkosten voor België)

Het is een ware hit onder fans van zoete lekkernijen: een brownie pakket ontvangen door de brievenbus. Erg leuk om iemand zo te feliciteren of beterschap te wensen op afstand. Tijdens de pandemie werden  zoete brievenbus pakketten enorm populair. Dit gold natuurlijk ook voor brownie brievenbus geschenken. Bekijk hieronder het aanbod door op de onderstaande button te klikken.

Felicitatie brievenbus cadeausVerjaardag brievenbus cadeaus aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

Wie houdt er niet van een leuke verjaardagskaart? Maar hoe leuk zou het zijn om de kaart te vergezellen met een toepasselijke en smakelijke verrassing. Bekijk hieronder het aanbod verjaardagsboxen.

valentijnsdag brievenbus cadeausDe Liefde/Valentijnsdag brievenbus cadeaus aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

De liefde…, zucht.  Het is natuurlijk het allerbelangrijkste dat er bestaat. Maar hoe vertelt u iemand op een originele manier dat u van hem/haar houdt? Of dat u stiekem een oogje op de persoon in kwestie heeft (Valentijnsdag)? Wat dacht u van een brievenbus cadeau met leuke wenskaart die naar uw lief zal worden gestuurd.

beterschap brievenbus geschenkBeterschap brievenbus geschenken aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

Wilt u een bekende een hart onder de riem steken in verband met een ziekte? Of wilt u een werknemer van uw bedrijf beterschap wensen. En zoekt u naar een originele manier om dit te doen? Wat dacht u dan van een beterschap brievenbus geschenk bij de zieke in kwestie gewoon op de deurmat zal vallen. Bekijk middels onderstaande button alle beterschap brievenbus cadeaus.

bedankt brievenbus cadeauBedankt brievenbus geschenken aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

In de moeilijke tijden die we allemaal al maanden meemaken,  is het belangrijk dat we op onze familie, vrienden en collega’s terug kunnen vallen als dat nodig is.  Extra belangrijk is het dan ook om onze helpers regelmatig te bedanken voor hun hulp.  En dat kan via deze leuke bedankt brievenbus cadeaus.

geslaagd brievenbus geschenkenGeslaagd brievenbus geschenken aan huis laten bezorgen (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

Het is niet niks hoor, het behalen van een diploma. Of het nu op school is of bijvoorbeeld een auto rijbewijs, de prestatie zal moeten worden gevierd.  Zie daarom de geslaagde een heerlijke brievenbus cadeaus voor geslaagden in België.

kerstmis brievenbus cadeausKerstmis brievenbus cadeaus thuis laten bezorgen (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Elk jaar is er weer de kerstkaart stress. Wat kun je nu weer voor iets leuks bedenken om te sturen? Voor sommige mensen zoekt u misschien iets extra speciaals om te sturen en dan is een kerstkaart met een pakket met toepasselijke mini donuts misschien wel een heel bijzonder product om te sturen.

Koekjes thuis laten bezorgen door de brievenbus (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Naast brownies, macarons en bonbons is het ook mogelijk om heerlijke koekjes mee te sturen als brievenbuscadeau. Stuur deze feestelijke koekjes mee als verjaardagscadeautje of om bijvoorbeeld iemand beterschap te wensen.Uiteraard kun je de brievenbus koekjes ook vergezellen met een leuk berichtje.

Brievenbus geschenken per regio

Hieronder vindt u brievenbus geschenken pagina´s voor de diverse regio´s in België.

Regio Antwerpen
Antwerpen,Brasschaat, Beveren, Sint-Niklaas en regio:  Brievenbus geschenken Antwerpen

Regio Limburg
Genk, Hasselt, Pelt, Lommel, Beringen en regio:  Brievenbus geschenken Limburg

Regio Oost-Vlaanderen
Gent, Merelbeke, Deinze, Lokeren en regio:    Brievenbus geschenken Gent

Regio West-Vlaanderen
Brugge, Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist en regio: Brievenbus geschenken Brugge

Regio Brussel:
Brussel, Mechelen, Leuven, Aalst, Dendermonde en regio: Brievenbus geschenken Brussel