Bedrijfstaarten

Bedrijfstaarten en zakelijke brievenbus cadeaus online bestellen en af laten leveren op uw bedrijfslocatie.

Taarten voor uw bedrijf online bestellen en af laten leveren bij uw bedrijfslocatie


Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom uw bedrijf taarten zou willen laten bezorgen aan de deur of bij werknemers of zakenrelaties. Een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis,  het vraagt allemaal om taart.  Maar taart kan ook een marketingdoel dienen. Neem petit fours met uw logo mee naar een zakelijk congres en u steelt gegarandeerd de show. Of wat dacht u van de feestelijke opening van een nieuw filiaal, of een productpresentatie. Uw taartjes zorgen ervoor dat weet dertien opengaan die anders gesloten zouden blijven.  En het fijne is, dat onderstaande taarten en petit fours ook nog eens direct bij u op de zaak worden afgeleverd. Zo verliest u geen kostbare tijd en kunt u allen wel genieten van een heerlijk stukje taart (of meerdere stukjes natuurlijk). Hieronder vindt u met informatie over taarten voor uw bedrijf.

Wanneer trakteert u uw medewerkers of collega’s op een heerlijke bedrijfstaart?

Wie wel eens op kantoor heeft gewerkt weet,  dat weet eigenlijk elke dag wel reden is voor een stukje taart of een ander gebakje. Zeker op een wat grotere afdeling is er altijd wel iemand jarig. Maar ook als er een projectdoel is behaald, snakt iedereen naar een heerlijke bedrijfstaart. Door de corona crisis zijn we allemaal veel meer thuis gaan werken. We zagen elkaar veel minder en de situatie was zeker niet bevorderlijk voor het teamgevoel. Maar gelukkig is er een oplossing waarmee het samenhorigheidsgevoel direct weer terug zal keren op de afdeling: voldoende taart! Op deze pagina vindt u dan ook alle informatie voor het bestellen en Lauren bezoeken van diverse bedrijfstaarten, donuts en andere zoete producten.

zakelijke brievenbus cadeausLeuke zakelijke zoete brievenbus cadeaus voor uw medewerker of zakenrelatie (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

Van het sturen van een felicitatie, het bedanken van medewerkers, tot het wensen van beterschap aan een zieke,  er zijn veel verschillende redenen om een leuke wenskaart te sturen.  Maar waarom kiest u er niet voor om de wenskaart extra leuk te maken door deze te vergezellen van een box met heerlijke en vooral bijpassende zoete brievenbus cadeaus in verschillende uitvoeringen. De wenskaart met mini box donuts past gewoon door de brievenbus van uw medewerker of klantenrelatie. Deze box is ook een leuke verrassing om uw hardwerkende collega´s te bedanken voor een veelbewogen jaar, of om alle thuiswerkers mee te inspireren. Klik op onderstaande groene button voor een compleet overzicht van alle zoete brievenbus cadeaus.

petits fourPetits four ook met de logo van uw bedrijf en vers bezorgd op uw eigen bedrijfslocatie (Bezorgkosten in België vanaf €27,50)

Wie houdt er niet van petits fours? Die heerlijk kleine gebakjes.  Maar wist u dat het ook mogelijk is om deze petit fours met u eigen logo te laten drukken en vers op uw bedrijfslocatie af te laten leveren? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

bedrijfstaartenGroot aanbod bedrijfstaarten om vers op uw bedrijfslocatie te laten bezorgen (Bezorgkosten in België vanaf €27,50)

Wat de aanleiding ook is, met lekkere taarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw bedrijfstaarten online zou kunnen bestellen en direct bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan taarten door op de groene button te klikken.

slagroom taartenSlagroomtaarten bij uw bedrijf bezorgd (Bezorgkosten in België vanaf €27,50)

Ze zijn lekker voor bijna elke gelegenheid: slagroomtaarten. Van verjaardag tot jubileum, als bedankje of gewoon omdat het weer weekend is. Zoekt u naar een slagroomtaart die u gewoon kunt laten bezorgen aan uw bedrijfsadres. Klik dan op onderstaande button. Hier vindt u een aanbod van slagroomtaarten die gewoon bij uw bedrijfslocatie worden afgeleverd.

geboortetaarten bedrijfGeboortetaarten laten bezorgen bij uw firma (Bezorgkosten in België vanaf €27,50)

Is er een kindje geboren? Dan is dat natuurlijk volop reden voor een feestje! En dan mag een geboortetaart ik niet ontbreken.  Hieronder vindt u een aanbod van geboortetaarten die gewoon bij uw onderneming aan de deur worden afgeleverd.

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL