Bedrijfstaarten

Bedrijfstaarten online bestellen en af laten leveren op uw bedrijfslocatie.

Taarten voor uw bedrijf online bestellen en af laten leveren bij uw bedrijfslocatie


Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom uw bedrijf taarten zou willen laten bezorgen aan de deur of bij werknemers of zakenrelaties. Een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis,  het vraagt allemaal om taart.  Maar taart kan ook een marketingdoel dienen. Neem petit fours met uw logo mee naar een zakelijk congres en u steelt gegarandeerd de show. Of wat dacht u van de feestelijke opening van een nieuw filiaal, of een productpresentatie. Uw taartjes zorgen ervoor dat weet dertien opengaan die anders gesloten zouden blijven.  En het fijne is, dat onderstaande taarten en petit fours ook nog eens direct bij u op de zaak worden afgeleverd. Zo verliest u geen kostbare tijd en kunt u allen wel genieten van een heerlijk stukje taart (of meerdere stukjes natuurlijk). Hieronder vindt u met informatie over taarten voor uw bedrijf.

Leuke wenskaart met een mini donutbox direct in de brievenbus van uw medewerker of zakenrelatie (vanaf slechts €9,95 verzendkosten voor België).

Van het sturen van een felicitatie, het bedanken van medewerkers, tot het wensen van beterschap aan een zieke,  er zijn veel verschillende redenen om een leuke wenskaart te sturen.  Maar waarom kiest u er niet voor om de wenskaart extra leuk te maken door deze te vergezellen van een box met heerlijke en vooral bijpassende mini donuts in verschillende uitvoeringen. De wenskaart met mini box donuts past gewoon door de brievenbus van uw medewerker of klantenrelatie. Deze box is ook een leuke verrassing om uw hardwerkende collega´s te bedanken voor een veelbewogen jaar, of om alle thuiswerkers mee te inspireren. Klik op onderstaande groene button voor een compleet overzicht van alle wenskaarten met mini donuts.

Petits four ook met de logo van uw bedrijf en vers bezorgd op uw eigen bedrijfslocatie (Bezorgkosten in België vanaf €27,50)

Wie houdt er niet van petits fours? Die heerlijk kleine gebakjes.  Maar wist u dat het ook mogelijk is om deze petit fours met u eigen logo te laten drukken en vers op uw bedrijfslocatie af te laten leveren? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Groot aanbod bedrijfstaarten om vers op uw bedrijfslocatie te laten bezorgen (Bezorgkosten in België vanaf €27,50)

Wat de aanleiding ook is, met lekkere taarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw bedrijfstaarten online zou kunnen bestellen en direct bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan taarten door op de groene button te klikken.

Slagroomtaarten bij uw bedrijf bezorgd (Bezorgkosten in België vanaf €27,50)

Ze zijn lekker voor bijna elke gelegenheid: slagroomtaarten. Van verjaardag tot jubileum, als bedankje of gewoon omdat het weer weekend is. Zoekt u naar een slagroomtaart die u gewoon kunt laten bezorgen aan uw bedrijfsadres. Klik dan op onderstaande button. Hier vindt u een aanbod van slagroomtaarten die gewoon bij uw bedrijfslocatie worden afgeleverd.

Geboortetaarten laten bezorgen bij uw firma (Bezorgkosten in België vanaf €27,50)

Is er een kindje geboren? Dan is dat natuurlijk volop reden voor een feestje! En dan mag een geboortetaart ik niet ontbreken.  Hieronder vindt u een aanbod van geboortetaarten die gewoon bij uw onderneming aan de deur worden afgeleverd.

Bedrijfstaarten per regio

Hieronder vindt u bedrijfstaarten pagina´s voor de diverse regio´s in België.

Regio Antwerpen
Antwerpen,Brasschaat, Beveren, Sint-Niklaas en regio:  bedrijfstaarten Antwerpen

Regio Limburg
Genk, Hasselt, Pelt, Lommel, Beringen en regio:  bedrijfstaarten Limburg

Regio Oost-Vlaanderen
Gent, Merelbeke, Deinze, Lokeren en regio:    bedrijfstaarten Gent

Regio West-Vlaanderen
Brugge, Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist en regio: bedrijfstaarten Brugge

Regio Brussel:
Brussel, Mechelen, Leuven, Aalst, Dendermonde en regio: bedrijfstaarten Brussel

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL