Bedrijfstaarten

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom uw bedrijf taarten zou willen laten bezorgen aan de deur of bij werknemers of zakenrelaties. Een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis,  het vraagt allemaal om taart.  Maar taart kan ook een marketingdoel dienen. Neem petit fours met uw logo mee naar een zakelijk congres en u steelt gegarandeerd de show. Of wat dacht u van de feestelijke opening van een nieuw filiaal, of een productpresentatie. Uw taartjes zorgen ervoor dat weet dertien opengaan die anders gesloten zouden blijven.  En het fijne is, dat onderstaande taarten en petit fours ook nog eens direct bij u op de zaak worden afgeleverd. Zo verliest u geen kostbare tijd en kunt u allen wel genieten van een heerlijk stukje taart (of meerdere stukjes natuurlijk). Hieronder vindt u met informatie over taarten voor uw bedrijf.

Wanneer trakteert u uw medewerkers of collega’s op een heerlijke bedrijfstaart?

Wie wel eens op kantoor heeft gewerkt weet,  dat weet eigenlijk elke dag wel reden is voor een stukje taart of een ander gebakje. Zeker op een wat grotere afdeling is er altijd wel iemand jarig. Maar ook als er een projectdoel is behaald, snakt iedereen naar een heerlijke bedrijfstaart. Door de corona crisis zijn we allemaal veel meer thuis gaan werken. We zagen elkaar veel minder en de situatie was zeker niet bevorderlijk voor het teamgevoel. Maar gelukkig is er een oplossing waarmee het samenhorigheidsgevoel direct weer terug zal keren op de afdeling: voldoende taart! Op deze pagina vindt u dan ook alle informatie voor het bestellen en Lauren bezoeken van diverse bedrijfstaarten, donuts en andere zoete producten.

Bedrijfstaarten laten bezorgen bij uw bedrijf vanaf €21,99 per taart en op uw bedrijf bezorgd in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Op uw zaak is er elke week wel iets te vieren. En verjaardag van een collega,  een jubileum, een behaalde mijlpaal of een andere gelegenheid.  Hoe fijn is het dan als er taart wordt afgeleverd op uw bedrijfslocatie? Zou kunnen u en uw collega’s gewoon blijven doen waar u goed in bent op uw werk.

Verjaardagstaarten laten bezorgen vanaf €21,99 per taart en thuisbezorgd in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Wat de aanleiding ook is, met lekkere taarten wordt het vanzelf een feestje.  En hoe fijn zou het zijn als u uw bedrijfstaarten online zou kunnen bestellen en direct bij u aan huis of op uw firma afgeleverd krijgt? Bekijk hieronder het totale aanbod aan taarten door op de groene button te klikken.

Bedrijfstaart alternatief: gebakjes laten bezorgen op uw bedrijfsadres in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €32,50) 

Gebakjes kunnen iemands dag weer helemaal goed maken. Het is bijna onmogelijk om niet vrolijk te worden van deze lieve mini cakejes. En het is nu ook mogelijk om heerlijke gebakjes aan huis te laten bezorgen bij uw bedrijf.

Bedrijfstaart alternatief: petits fours bezorgd op uw eigen bedrijfslocatie in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen (bezorgkosten indicatie per adres €32,50)

Wie houdt er niet van petits fours? Die heerlijk kleine gebakjes.  Maar wist u dat het ook mogelijk is om deze petit fours bij u thuis of op uw bedrijfsadres af te laten leveren? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Leuke zakelijke zoete brievenbus cadeaus voor uw medewerker of zakenrelatie (vanaf slechts €3,95 verzendkosten voor België).

Van het sturen van een felicitatie, het bedanken van medewerkers, tot het wensen van beterschap aan een zieke,  er zijn veel verschillende redenen om een leuke wenskaart te sturen.  Maar waarom kiest u er niet voor om de wenskaart extra leuk te maken door deze te vergezellen van een box met heerlijke en vooral bijpassende zoete brievenbus cadeaus in verschillende uitvoeringen. De wenskaart met mini box donuts past gewoon door de brievenbus van uw medewerker of klantenrelatie. Deze box is ook een leuke verrassing om uw hardwerkende collega´s te bedanken voor een veelbewogen jaar, of om alle thuiswerkers mee te inspireren. Klik op onderstaande groene button voor een compleet overzicht van alle zoete brievenbus cadeaus.

Bedrijfstaarten laten bezorgen op uw werk per regio

Hieronder vindt u bedrijfstaarten laten bezorgen bestellen pagina´s voor de diverse regio´s in België.

Regio Antwerpen
Antwerpen,Brasschaat, Beveren, Sint-Niklaas en regio:  Bedrijfstaarten laten bezorgen Antwerpen

Regio Limburg
Genk, Hasselt, Pelt, Lommel, Beringen en regio:  Bedrijfstaarten laten bezorgen Limburg

Regio Oost-Vlaanderen
Gent, Merelbeke, Deinze, Lokeren en regio:    Bedrijfstaarten laten bezorgen Gent

Regio West-Vlaanderen
Brugge, Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist en regio: Bedrijfstaarten laten bezorgen Brugge

Regio Brussel:
Brussel, Mechelen, Leuven, Aalst, Dendermonde en regio: Bedrijfstaarten laten bezorgen Brussel

Regio Aalst:
Aalst, Dendermonde en regio: Bedrijfstaarten laten bezorgen Aalst

Regio Mechelen:
Mechelen, Vilvoorde, Heist-op-den-Berg en regio: Bedrijfstaarten laten bezorgen Mechelen