/*

Technieken

Hieronder vind je een overzicht van de technieken die ik al eens beschreven heb:


Filmpjes:
Een taart bedekken met marsepein of suikerfondant
Hoe snijd je een ananas?
Kersen ontpitten met en zonder ontpitter
Marsepeinen vliegenzwammen
Mijn Kenwood Major Chef (unpacking)


How to:
Au bain marie
Blind bakken
De verschillende (bal-)stadia bij het koken van suikersiroop
Eiwitten opkloppen
Een peperkoeken huisje
Hoe snijd je een ananas?
Koekjes versieren met glazuur
Marshmallows smelten
Spuiten met een spuitzak
Suikerfondant terug zacht maken


Taart decoratie:
Een taart bedekken met marsepein of suikerfondant
Marsepeinen vliegenzwammen
Bloemetjes uit suikerfondant
Taart bekleden: marsepein of suikerfondant?
Taarten 3-dagen plan


Vormen maken:
Bloemetjes uit suikerfondant
Cake pops
Een boltaartje
Mannetje maken met een speculaasplank


Andere:
Gebak invriezen
Hazelnoten roosteren
Brood bakken met een broodmachine