/*

31 maart 2014

Come bak!

Het is eventjes wennen, nog eens de virtuele pen ter hand nemen om een blogje te schrijven. Het is immers meer dan een jaar héél erg stil geweest op koekjeshoek. Om allerlei redenen: een nieuwe titel om aan mijn diplomalijstje toe te voegen, een huwelijk, een nieuwe job, een nieuw huis, een nieuwe stad. Een mens zou van minder al het gevoel hebben om tijd tekort te hebben. Veel nieuws op korte tijd bleek dan ook vermoeiender dan gedacht. Héél veel keren werd er mij gevraagd door vrienden en familie of ik nu definitief gestopt was met deze blog. En altijd weer was mijn antwoord "neenee, als ik tijd heb begin ik er weer aan.. over een paar weken ofzo". En dan werden die weken maanden. Ondertussen werd er zelfs al een naam bedacht voor de heropleving van koekjeshoek "de come bak".

Maar nu is het dus zover. In het afgelopen jaar ben ik blijven bakken en heb ik vele receptjes uitgeprobeerd. Inspiratie genoeg dus. En als alles goed gaat, zal ik minstens één keer per week iets van me laten horen. Bij deze al een fotografisch voorproefje:

Nieuwe map (2)

Vele groetjes, tot snel!
Klaartje

0 reacties:

Een reactie posten