/*

08 november 2012

Dag 4 van de suikervrije week – suikerfocus

Juij! Ik ben officieel meer dan halfweg op mijn suikervrije missie! Vandaag had ik totaal geen lichamelijke klachten (geen erge hoofdpijn, geen missellijkheid, geen krampen), maar.. ik zou wel steeds liever een koekje willen. Een koekje.. of een dessertje. Niet veel, gewoon een hapje. Ik begin mijn fruit en nootjes een beetje beu te worden als tussendoortjes, ik wil graag eens een hapje tiramisu, of een stroopwafel of.. pudding! Ik begin er ook heel gefixeerd op te geraken als ik ergens iemand anders iets met veel suiker zie eten of drinken. Ik zie het direct als er cola wordt gedronken op tv, als een collega een koekje bovenhaalt, het is net alsof al mijn focus zo eventjes helemaal naar die suiker gaat. Ik kan het logisch niet echt helemaal verklaren; ik voel me niet heel slecht, ik heb geen grote honger, waarom wil ik dan die suiker? Ik hoop dat het snel weggaat!

0 reacties:

Een reactie posten