/*

07 november 2012

Dag 3 van de suikervrije week–buikpijn?

IMAG0028

Mijn laatste maaltijd van dag 3 in de suikervrije week zit er alweer op. Ik heb weer een dagje overleefd, maar het was niet gemakkelijk. Van de bakles van gisteren zaten er nog ongeveer 18 koffiekoeken met véél suiker in mijn autokoffer, daar moest ik dus zo snel mogelijk van af. Ik besloot dat die naar de collega’s zouden gaan. Toen ik ‘s morgens in de auto stapte overwelmde een zoete geur me eventjes, niet echt leuk om het zo hard te ruiken als je het niet mag eten. Op het werk zelf had ik eigenlijk wel vrij weinig moeite om er van af te blijven, al denk ik dat mijn bureaugenootje (die mee doet in mijn suikervrij dieet) het wel moeilijk heeft gehad. Ik wou gewoon eerder zeker zijn dat de koeken zouden op geraken en ik er geen hoefde weg te gooien omwille van mijn suikerdieet, want dat zou ik wel wat jammer vinden.

Verder beginnen mijn moeilijke momenten zich overduidelijk te situeren rond mijn etenstijd. Vlak nadat ik gegeten heb, voel ik mij een beetje misselijk, met buikkrampen en daardoor ook wat neerslachtigheid. Ik ben niet helemaal zeker of dit door het suikervrije komt van die maaltijd of doordat ik onrechtstreeks meer vezels eet door dit dieet en wat moeite heb om die te verteren. Maar ik zie het nog zitten, ik ben suiker nog niet aan het verheerlijken ofzo, en met veel fruit en nootjes als tussendoortje sla ik mij er wel door :-)

0 reacties:

Een reactie posten