/*

10 september 2012

Filmpje: de verschillende stadia van opgeklopt eiwit

Vastgelegde video's

Een van mijn eerste artikeltjes die ik voor Koekjeshoek schreef ging over wat er allemaal fout kon gaan bij het kloppen van eiwitten. Wat ik er niet aan bod liet komen, is dat eiwit een aantal stadia doorloopt vóór je stijf – ik kan het boven mijn hoofd houden en het valt er niet uit – eiwit bekomt. Hoe beter je de stadia herkent, hoe gemakkelijker het is om in te schatten of je nog lang moet kloppen en of je goed bezig bent. Omdat het omschrijven van de stadia nogal moeilijk is, besloot ik er een filmpje van te maken. En omdat het anders nogal een saai filmpje is (ik heb het niet willen versnellen), geef ik jullie opnieuw tips over het stijf kloppen van eiwit. Heb je het gevoel dat eiwit kloppen moeilijk is, kijk het filmpje dan zeker, ik kan bijna niet geloven dat ‘t je daarna nog niet zou lukken! ;-)

 

0 reacties:

Een reactie posten