/*

06 juni 2012

How to: Hoe snijd je een ananas?

Momentopname 2 (6-06-2012 21-15)

In de resultaten van de enquête kwam naar voren dat jullie graag over technieken leren. Ik had niet meteen inspiratie voor een baktechniek (omdat ik de voor mij voor de hand liggende how-to’s al heb besproken), maar omdat de zomer toch eindelijk is begonnen, besloot ik dat fruit ook wel een how-to mag verdienen. Want bij sommige fruitsoorten denk je gewoon “hmm, hoe begin ik hier nu het best aan?”. Een van die fruitsoorten is de ananas, zonder speciale tools, met gewoon een mes en een snijplank. Voor de een ligt ‘t misschien wel heel voor de hand hoe je die best snijdt, maar de ander twijfelt misschien nog. Voor die “anderen” heb ik een filmpje gemaakt (met de hulp van mijn vriend, die de demonstratie doet) over hoe hier in huis een ananas wordt gesneden. Als anderen onder jullie nog tips & tricks hebben, laat ze zeker achter. Veel kijkplezier!

 

0 reacties:

Een reactie posten