/*

03 juni 2012

De uitslag van de Koekjeshoek enquête!

image

Op 30 april vroeg ik jullie om een kleine enquête in te vullen. Gewoon uit nieuwsgierigheid eigenlijk, om te weten wie er zo allemaal mijn blog leest en wat dat jullie het leukst vinden. 47 lezers hebben hem ingevuld. Heel erg bedankt allemaal! Vooral de antwoorden op de open vragen “wat vind je het leukst aan Koekjeshoek” en tips of vragen voor nieuwe artikeltjes waren superlief of heel erg inspirerend. Hieronder krijgen ook jullie een kijkje in de resultaten van de meerkeuzevragen, ook heel leuk om te zien! :-)

image

image

image

Dit waren niet echt verrassingen voor mij. Uit mijn statistieken weet ik dat ‘t merendeel van mijn bezoekers via Google op mijn site komt en in Vlaanderen woont, alhoewel Nederland zich ook wel sterk houdt. En uit de reacties valt af te lezen dat de meeste bezoekers vrouwen zijn, niks mis mee :-)

image

imageDe meesten onder jullie komen 3 keer per week, wanneer er een artikeltje wordt verwacht, een kijkje nemen. En de meesten onder jullie vinden dat ook een goed zo. Er zijn er ongeveer evenveel die meer als minder artikeltjes per week zouden willen, dus hou ik het maar zoals het is. De afgelopen maanden was ‘t soms al moeilijk om elke week 3 posts online te zetten, maar ik hoop dat ‘t nu vlotter gaat gaan nu ik niet meer één avond per week naar de bakles in avondschool hoef.

Ik dacht dat een van de redenen waarom jullie 3 keer komen kijken per week, exact zoveel als er artikels (zouden moeten) verschijnen misschien wel kwam dat jullie me online volgden en dus op de hoogte gesteld worden van een update. Een heel deel van jullie doet dat ook (en blijkbaar vaak op meerdere manieren tegelijk), maar een deeltje ook niet. Dat deeltje kan ik het toch aanraden dit op een van de vernoemde manieren te doen. Je krijgt dan een berichtje als er iets online komt, zodat je niks mist.. of niet onnodig komt kijken voor het artikeltje online is gekomen.

imageDe vragen waar ik het meest iets aan had, zijn deze hieronder: wat lezen jullie graag, wat minder? Ik blijf natuurlijk wel een beetje mijn zin doen, maar ze zijn een ongelofelijke motivatie en stimulatie. Zo las ik dat jullie graag over technieken willen lezen en wat minder over de “mix of nix?” categorie. Ik denk dat er nu mogelijk meer mix-artikeltjes online komen dan informatie over technieken, een reden daarvoor is dat ik meer inspiratie heb over de mixen dan over technieken. Dus als jullie een techniek weten waarover jullie denken “daar wil ik wel wat meer over weten”, laat het mij dan zeker weten!

image

imageWelke recepten jullie goed vinden? Wel, een beetje vanalles blijkbaar, zolang het maar niet té moeilijk is. Jullie bakken vaak koekjes, cupcakes en biscuits en dat willen jullie ook wat meer vinden hier op Koekjeshoek. Vooral van de koekjes ga ik wat meer werk proberen maken de komende weken :-)

imageimage

image

En tot slot dan deze taartdiagrammetjes (zalig woord, toch?) nog, die me gewoon “waw, super!” deden denken. Jullie vinden vast en zeker alle foto’s die ik trek bij de recepten een meerwaarde, dat blijf ik dus zeker doen. En vélen onder jullie hebben al een recept uitgeprobeerd. Ik hoop dat ‘t goed gelukt is en lekker was, superleuk dat ik jullie zo enthousiast kan maken over een recept dat je’t ook maakt!

imageimageNogmaals, dankjewel allemaal voor ‘t invullen van de enquête. Als jullie nog verzoekjes hebben, techniekjes weten die ik kan uitleggen of gewoon iets anders kwijt wil, doe het gerust door hier een reactie achter te laten!

0 reacties:

Een reactie posten