/*

30 april 2012

Koekjeshoek enquête + verzoekje

1-P1120084-001Al meer dan een jaar geleden deed ik mijn eerste Koekjeshoek enquête, gewoon om eens wat meer te weten over wie er allemaal mijn blog las en hoe ik eventueel Koekjeshoek nóg beter kon maken. Het was heel leuk om al de antwoorden te lezen en soms wat inspiratie op te doen. Ik was meteen van plan er een jaarlijkse gewoonte van te maken. Dus hier is hij weer.. de Koekjeshoek enquête!

 

Vele vragen zijn exact hetzelfde als vorig jaar, maar er zijn er ook een paar nieuwe. Je vindt hem via deze link. Over een maand ofzo zal ik ook de resultaten met jullie delen.

Verder heb ik ook nog een klein oproepje. Sommige van mijn vriendinnen sturen heel trots foto’s van taarten, cupcakes, koekjes,.. naar me als ze iets met behulp van Koekjeshoek gebakken hebben. Dat vind ik superleuk en ik zou graag eens een artikeltje maken waarin ik al die foto’s met jullie deel. Maar, hoe meer foto’s, hoe leuker natuurlijk! Dus, hebben jullie ook eens iets van Koekjeshoek gebakken en er een foto van? Stuur hem dan naar mij op via koekjeshoek(at)gmail.com en binnenkort krijgt het een ereplaats op mijn blog.

0 reacties:

Een reactie posten