/*

18 januari 2012

Mijn bakspullen opbergmeubel

Al een tijdje had ik een probleem: te veel spullen namen te veel plaats in. Eerst lagen al mijn bakspullen in de keuken, maar dan deed zich een plaatsgebrek voor. Dan verplaatste ik een aantal spullen naar een grote doos in de berging, maar telkens als ik iets uit de grote doos nodig had, moest ik al de rest er eerst uithalen. Ook niet zo handig, en een later.. ging de doos niet meer dicht. Hoog tijd voor nog iets groter dan een grote doos. En dus kocht ik een opbergkastje in de Ikea. Met 4 dozen die ik als schuiven kan opbergen en wieltjes, zodat ik gemakkelijk het meubel van de berging naar de eettafel kan rollen en omgekeerd. Heb je zin om eens een kijkje te nemen in dit meubel? Daarvoor heb ik een aantal foto’s getrokken. En nu maar hopen dat ik met deze opbergruimte even toekom.

opbergkast
opbergkast1
opbergkast2opbergkast3
Voorlopig heb ik dus nog wel wat plaats in mijn 4 dozen, hopelijk blijft dit even zo. Tot nu toe vind ik dit een super opbergsysteem. Als ik snel één dingetje moet pakken (of één bakje uit de bovenste doos) kan ik een doos makkelijk als een lade naar buiten schuiven. Maar de dozen zijn even gemakkelijk uit het rekje te halen en kunnen dan rechtstreeks de tafel op. Een minpuntje is wel dat het rekje zelf is niet het mooiste is, maar in de berging kan dat geen kwaad. Toch?

0 reacties:

Een reactie posten