/*

03 augustus 2011

Winnaar Give-Away

Als eerste wil ik zeggen: heel erg bedankt aan alle deelnemers om zo enthousiast mee te doen aan mijn eerste give-away. Zoals ik bij het artikel van de Give-Away zelf al in de comments zei: ik was een beetje onzeker of jullie wel interesse zouden hebben in de prijs. Ik zou het enorm genant gevonden hebben moest er gewoon niemand meegedaan hebben, maar jullie waren uiteindelijk met liefst 18 kandidaten. Dit maakt me blij. Misschien moet ik dan maar vaker zo een give away doen? Ik vind het nu wel jammer dat maar één iemand de prijs kan krijgen. In een filmpje heb ik opgenomen hoe ik de gelukkige winnaar tussen alle kandidaten selecteerde, dus klik snel verder om te zien wie er gewonnen heeft!
Proficiat!  Ik zal snel contact met je opnemen om je adres te vragen en dan komt het pakketje jouw kant uit!

0 reacties:

Een reactie posten