/*

23 augustus 2011

What did I eat? (7)


Zondag: Thaïse rode curry met rijst
Op zaterdag was ik alleen thuis en moest ik voor mezelf koken, omdat ik voor één persoon maar een beetje onnozel vind, maakte ik direct een grote portie Thaïse curry waar we op zondag opnieuw van konden eten met twee.

Maandag: Kebab
Op maandag hadden we een vrije dag zoals de rest van België en reden we naar Maastricht én naar Antwerpen en hadden we bijna geen tijd voor avondeten. Dus reden we om 21u 's avonds ook eventjes langs de locale kebabzaak.


Dinsdag: Ravioli met tomatensaus
Opnieuw een snelle maaltijd nadat we in de Colruyt zeker een half uur op ons vlees hadden zitten wachten. Vreselijk è, als iedereen na zijn lang weekend tegelijk naar de winkel wil. Ik had een foto getrokken, maar hij bleek achterafgezien niet scherp, waarschijnlijk door de damp van de warme saus.


Woensdag: Schnitzel met boontjes en aardappelen in de schil


Donderdag: Mosselen of toch maar niet
Op dinsdag kochten we in de winkel mosselen om donderdag klaar te maken. Op donderdag zou ik ze klaarmaken terwijl vriendlief bij de frituur frietjes ging halen om er bij te eten. De hele dag zat ik mij te verheugen op het avondeten. Maar toen ik het pak mosselen uit de koelkast haalde, bleken álle mosselen in de tussentijd open te zijn gegaan. Omdat dat een teken is dat ze niet meer goed zijn, hebben we dus maar geen mosselen gegeten. Het werd dus enkel de frietjes. :s


Vrijdag: Lamsfilet met worteltjes en aardappelen in de schil


Zaterdag: Maaltijdsalade met verschillende soorten vis en scampi
Op zaterdag ging ik eten met een vriendin en bestelde ik onder een stralende zon een superlekkere maaltijdsalade met onder andere zalm, sardientjes, garnaaltjes en scampi.

0 reacties:

Een reactie posten