/*

17 juli 2011

What did I eat? (2)

Een week is opnieuw voorbijgevlogen en helaas heb ik niet van alles dat ik at een foto getrokken, maar hier is het lijstje van wat ik de afgelopen dagen zoal at.Zondag: Pasta pomodori met mozarella
Zondag zat ik nogsteeds op een klein Vlaams festival en at ik als middagmaal deze pasta. Het was eigenlijk een pasta met een heel eenvoudige tomatensaus, maar wel heel lekker. Helaas werd de mozarella wel koud toegevoegd aan de warme saus.


Maandag: Rundsbrazade met frieten, sla en tomaten
Op maandag kreeg ik dit heerlijk middagmaal bij de ouders van mijn vriend.


Dinsdag: Lasagne
Op dinsdag was het terug een werkdag (ik had maandag verlof wegens Vlaamse Feestdag) en sloeg de vermoeidheid van het weekend toe. Dat zorgde voor deze kant-en-klare lasagne als avondmaal.
Woensdag: Kalfslapje Milanese met aardappelen en boontjes
Een eenvoudige, Vlaamse maaltijd, als je't mij vraagt.


Donderdag: Chili Sin Carne
Op donderdag sneed mijn vriend de groenten en stond ik eens achter de kookpotten voor deze chili met witte rijst.


Vrijdag: Chili Sin Carne 2
En er was zoveel over dat we er de volgende dag nog van aten, maar ditskeer met wraps in plaats van rijst.
Zaterdag: Vol-Au-Vent (foto vanboven)
Op zaterdag combineerde mijn vriend het kijken naar de Tour de France met het koken van dit uitgebreide recept. Het is opnieuw een recept uit Dagelijkse Kost van Jeroen Meus. Maar ditskeer was het een wat minder succes. De saus was veel te lopend wat ons doet denken dat er misschien een foutje in het recept zat. Jammer. 

0 reacties:

Een reactie posten