/*

26 juli 2011

1 jaar Koekjeshoek! (Give-away)

Vandaag is het feest, want.. Koekjeshoek bestaat 1 jaar! Een jaar geleden leek dit moment héél ver weg, maar nu heb ik het gevoel dat één jaar eigenlijk helemaal niet zo lang is. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog, het achterlaten van reacties en .. het leukst van alles: het maken van de recepten die ik online plaatste!



Een jaar geleden begon ik te bloggen met alleen mijn vriend die er van wist, maar stilletjesaan weet bijna iedereen van mijn vrienden, familie, collega's,... van het bestaan van Koekjeshoek af. En iedereen is heel enthousiast en lief :-)


Ik heb lang nagedacht wat ik kon doen om al mijn lezers te bedanken en ik besloot dat een give-away een goed idee zou zijn. Op deze manier kan ik toch één iemand heel erg blij maken, hopelijk toch.
Maar wat zou ik weggeven? Het eerste idee was natuurlijk een taart, maar via de post zou dat toch niet zo gemakkelijk gaan, vreesde ik. Ik besloot eens in mijn keukenkasten te snuisteren om wat inspiratie op te doen. En wat vond ik daar? Heel veel bakmixen die ik gebruikt heb voor mijn "mix of nix?" artikels, maar die ik niet altijd even snel volledig opgebruik, omdat ik er altijd weer nieuwe koop. Misschien kan ik daar iemand blij mee maken? Bovendien zijn ze perfect via de post bezorgbaar!


Ik heb zo een 8 mixen kunnen verzamelen (een paar anderen waren helaas al over de houdbaarheidsdatum) en één iemand kan deze allemaal winnen! Van elke mix is nog voldoende om één hoeveelheid zoals vermeld op de verpakking te maken (meestal voor 4 personen). Een ideaal pakketje om eens vanalles zelf uit te proberen en te zien of je mijn meningen over deze producten deelt!
Heb jij zin om dit te winnen? Laat dan hieronder een reactie achter en zeg dat je graag mee doet. Zorg dat je e-mail adres een werkend adres is, alleen ik krijg dat te zien, dus je hoeft je geen zorgen te maken over spam en dergelijke. Je kan deelnemen tot volgende week dinsdag 2 augustus, 20u. Dan trek ik ad random een winnaar uit de deelnemers. 


Wil je héél erg graag winnen?
Verhoog dan je kansen door extra deelnames te verdienen, door:
1. Op facebook Koekjeshoek én dit bericht leuk te vinden
2. Op twitter het volgende bericht te posten:
RT @koekjeshoek Ik wil graag een pakket bakmixen winnen op http://www.koekjeshoek.be ! Ook meedoen? http://bit.ly/n5uTZZ


PS: Ook iedereen die buiten België woont mag meedoen, ik zorg wel dat het pakket bij jou geraakt.



1 reacties:

Hellen zei

Ik wil heel graag meedoen om het lekkers te testen. Vandaar dit berichtje en zo dadelijk ook Facebook ;-)
Op blogs ed ben ik niet zo handig vandaar mijn e-mailadres : hellensenden@hotmail.com

Een reactie posten