/*

10 juni 2011

Relaxing

Hebben jullie al opgemerkt dat ik woensdag geen update gedaan heb? Wel, als je het niet had gemerkt, dan weten jullie het nu. Ook vandaag zal er helaas geen recept online geplaatst worden. De afgelopen weken waren heel erg druk, zowel op het werk als in mijn vrije tijd. Een lang weekend in Madrid afgelopen weekend met lange nachten (inclusief een superleuk trouwfeest) en 3uur vertraging met het vliegtuig (landing: 2u15 's nachts) hebben de vermoeidheid alleen maar erger gemaakt. Ik heb dus even wat nood aan een periode met wat relaxatie..
en die komt er nu ook aan, want ik vertrek maandag alweer op vakantie naar het mooie Frankrijk! Ook in die week zal er geen artikel online komen. Maar geen getreur, op 20 juni ben ik terug.. hopelijk helemaal uitgerust, herbrond en met vele nieuwe bakartikeltjes en ideetjes!

Tot snel en vergeet me niet ;-)

Photo by: return the sun

0 reacties:

Een reactie posten