/*

20 juni 2011

Foto's van lekker eten op vakantie

En ik ben weer terug! Heel erg bedankt voor het geduldig wachten, vanaf vandaag ben ik weer helemaal back into business :-) De laatste maanden heb ik een aantal korte trips in Europa gemaakt en aangezien mijn weekje Frankrijk vorige week de laatste trip zal zijn tot ongeveer september, leek het mij een goed idee om ook eens te laten zien wat ik zoal op vakantie gesmuld heb. Ik heb niet bewust van alles een foto genomen als ik at, maar af en toe ziet toch een bord er echt mooi of bijzonder uit en wordt er toch een foto gemaakt. Ik heb dus van mijn drie laatste tripjes naar de foto's gekeken die ik getrokken had en vond deze verzameling...Madrid
Een trouwfeest van een vriend bracht mij begin juni in Madrid. Daar trok een andere vriend van mij deze foto's van wat we zoal gegeten hebben: natuurlijk een Spaanse paëlla (de zwarte rijst is gewone witte rijst, die gekleurd wordt met de inkt van een inktvis) ergens in een restaurantje. 
Op het trouwfeest kregen we op de receptie heel veel kleine hapjes die supermooi geserveerd werden.
En van het avondmaal hebben we blijkbaar alleen het dessert getrokken. Het ijs is viooltjesijs, mijn persoonlijke favoriet van de hele avond! Het smaakte echt zoals de viooltjessnoepjes (kennen jullie die?) en het schijnt typisch Madrileens te zijn, dat wist ik helemaal nog niet!


Frankrijk
In Frankrijk zat ik met mijn familie in een gite waar je zelf kan koken, dus daar zijn we niet zoveel op restaurant geweest, maar de laatste avond hadden we toch nog een restaurantbezoek inclusief dessert! Ik bestelde deze Orange Glacé (appelsiensorbet), die ook wat stukjes geconfijte sinaasappel in zich had. Mijn vriend bestelde deze Tartelette au chocolat, een ware caloriebom ;-)Trekken jullie op restaurant wel eens foto's van een gerechtje?

0 reacties:

Een reactie posten