/*

10 mei 2011

Een beetje te laat..

Ik ben vandaag eigenlijk een dagje te laat, want normaal post ik een berichtje op maandag. Was er iemand die mij al gemist had? Máár.. ik heb een excuus.. ik ben bezig met een groot bakproject dat eventjes veel van mijn vrije tijd in beslag neemt. Wat dat dat is hou ik nog even geheim (hoewel sommigen van jullie het waarschijnlijk wel weten), maar morgen horen jullie daar meer over. Voor vandaag heb ik iets helemaal niet koekjeshoek-gerelateerd klaarstaan. Iets wat ik jullie eigenlijk al langer wou tonen.En dat speciaals, dat is mijn kleine kat! Ik heb haar al iets  langer dan een jaar. Toen was ze nog ieniminie klein, maar ondertussen is ze volwassen en nog steeds vrij klein. Het zou genetisch zijn, want haar mama is ook heel klein. Maar goed, wat ik jullie wil tonen is dat ik haar trucjes geleerd heb de laatste maanden en ik ben er ontzettend trots op! Iedereen (mijzelf inclusief) denkt altijd dat je trucjes aan honden kan leren, maar niet aan katten, maar niets is minder waar! Alleen een verschil: je moet ze altijd belonen, want een trucje zomaar doen, how maar, dat is te veel werk voor mevrouw!


Dit filmpje heb ik trouwens een maand geleden ongeveer al gefilmd en ondertussen kan ze dus ook al rol. Ik zou haar ook nog graag "miauw" aanleren, maar dat is nog niet gelukt :-)


Zijn er onder jullie, mijn lezers, mensen met katten en hebben jullie ook al eens geprobeerd ze trucjes te leren? Let me know :-)

0 reacties:

Een reactie posten