/*

11 april 2011

Koekjeshoek enquête

Vandaag wil ik jullie - mijn lezers - eens bestoken met een vragenlijst. Koekjeshoek bestaat ondertussen al een 9 maanden en ik doe het nogsteeds heel graag. Aan de bezoekersaantallen en aan persoonlijke reacties die ik soms krijg, merk ik dat jullie ook heel graag Koekjeshoek lezen. Maar waar ik vaak het raden naar heb, is wat jullie net zo leuk vinden. Ik maak deze blog een beetje op het gevoel, met wat ik denk dat handig en leuk zou zijn voor andere zoetebekken. Regelmatig heb ik nieuwe ideetjes en inspiratie, maar de enige vorm van feedback of jullie iets leuk vinden of niet is bij de comments, en ik denk dat er daar heel veel mensen stil blijven.
Dus vandaag roep ik die lezers op die anders niet zo snel hun mening zeggen, deze Koekjeshoek enquête in te vullen. Het neemt niet veel tijd in beslag, het zijn 14 vragen en de meesten zijn multiple choise of het al of niet aankruisen van vakjes. Vraag 14 en 15 zijn open vragen en daar moet je dus misschien over nadenken, maar elke opmerking of suggestie wordt enorm geapprecieerd. Het invullen van de enquête is volledig anoniem trouwens, dus je hoeft geen schrik van me te hebben :-)


Ik wens jullie er heel veel plezier mee en wil jullie alvast bedanken. Ik ben heel benieuwd wat er geantwoord gaat worden en beloof niet om de resultaten volledig door te voeren, maar ik neem ze in overweging.


Groetjes!
Klaartje


0 reacties:

Een reactie posten