/*

28 maart 2011

Tag: Wat zit er nu in.. ?

Deze tag heb ik opnieuw overgenomen van Esthete.nl Ik heb dit weekend te veel in het zonnetje gezeten en te weinig in de keuken en achter mijn pc, dus had ik voor vandaag niks voorbereid. Een tag invullen gaat daarentegen wat sneller. Ik heb hem gisterenavond ingevuld en mijn huis was niet bepaald opgeruimd, het is dus zo eerlijk mogelijk. Wat zit er nu in…
Je broekzakken: Ik heb een kleedje aan, maar in de zakken zit niks.
Je jaszakken: de autosleutel
Je tas die je het laatst hebt gebruikt: mijn portefeuille, mijn gsm, een labello, een ipod, de gps (met kabel), de humo van deze week, een pianopartituur, post die ik bij mijn ouders heb meegenomen, een naaiwerkje, huissleutels, een tekentang en een stripje pillen tegen buikkrampen
Je mond: Niks
De koektrommel: Niks
De snoeptrommel: Werther's Original, Bilar (typisch Zweedse snoepjes in autovorm) en suikere paaseitjes (van vorig jaar trouwens)
De koelkast: thai green curry, appelmoes, krieken, confituur, champagne, schuimwijn, een blokje blauwe kaas, pralines, drie potten mayonaise (allemaal meer dan halfleeg), queen crab, overschotjes, room, boter, oud brugge kaas, kant-en-klare icing, margarine, boursin kaas, passendaele, vegetarisch broodbeleg, gemalen kaas, taart met bavaroisvulling, philadelphia, smeerboter, restje bavarois, boterroom restje, ganache restje, 2 St. Bernadus Abt, Shi Take, soya saus (2x), tartaarsaus (2x), bearnaisesaus, wasabi, citroen zonder schil, mosterd, vloeibare boter, citroensap, curry ketchup, andalousesaus, volle melk (2x), sinaasappelsap, zure room, magere yoghurt, lookboter, brocolli, kruimgehakt, wortelen, tomaat, spinazie-geitenkaas burger, pompoenburger, bio steak vegetarian
Cd speler: Roy Hargrove
Dvd speler: In de gloria Seizoen 1 DVD 2
Wat ligt er nu op…
Het bureau: pianopartituren, verfpenseel, computer, kartonnen laden, een stukje inpakpapier
De salontafel: Een leeg zakje m&m's, een leeg zakje aardbeiematten, de krant van het weekend, een keukenhanddoek
De vensterbank: Een kamerplant en 2 plastieke mini-serres waarin ik zaadjes gezaaid heb
Het bed: 2 kussens, een donsdeken, een trui van mijn vriend en een broek van mijn vriend
Het nachtkastje: klokradio, geurding (voor in't stopcontact), stekkerdoos, een trui van mij
Het aanrecht: waterkoker, kruimeldief, olijfolie, zonnebloemolie, bakplaat, groenafval, vergiet, snijplank, steelpan, maatbeker, een tas, aardappelmesje
De grond (naast meubels): 2 paar schoenen van mij, de sloffen van mijn vriend en 1,5 paar sokken van mijn vriend
De stoelen: mijn handtas
De bank: Ik, de laptop, mijn vriend, een fles cola, afstandsbediening, krant, 2 fleece dekentjes en één donsdeken
De wastafel: haarborstel, nagelknipper, washandje, tandenborstel (2x), spiegel, scheermesje, handdoekje, zeep, reinigingsmelk, deodorant, tandpasta, bekertjes (2x), klokradio


De foto die ik geselecteerd heb, zat trouwens ook op het moment van schrijven in het geheugenkaartje van de camera ;-)

0 reacties:

Een reactie posten