/*

16 februari 2011

Tag: Beautiful Person

Vandaag ben ik door Ioon getagd met deze Beautiful Person tag. Ik heb al vaker van haar een tag overgenomen, en nu ik ditskeer getagd was, kon ik er bijna niet meer omheen. Omdat ik toch nog geen artikel voor vandaag had gepland, besloot ik hem zo snel mogelijk in te vullen. Maar dat viel helemaal niet zo mee! Het was een tag waar je eventjes over na moet denken. Lees snel verder!Deze tag gaat over jou als persoon. Iedereen is mooi, en dan bedoel ik niet het uiterlijk, maar het innerlijk.

Wat moet je doen?
1. Bedank degene van wie je de tag gekregen hebt met een linkje naar zijn/haar website.
2. Beantwoord de 5 onderstaande vragen.
3. Stuur de tag door naar zoveel mogelijk Beautiful Persons die je kent!

De vragen:
1. Welke karaktereigenschappen waardeer je in jezelf?
Bescheidenheid, waardoor ik het invullen van deze tag best wel moeilijk vind. Ik ben niet iemand die snel over haar verwezenlijkingen en belevenissen zal stoefen naar anderen toe. Maar los van dat vind ik mezelf ook wel behulpzaam, verantwoordelijk en perfectionisch. Als ik iets doe, zal ik het altijd goed willen doen. En als ik een taak op mij neem, zal ik die ook willen afmaken.


2. Wat zijn je dromen?
Eigenlijk droom ik vooral van persoonlijke zaken en die komen zowat neer op het huisje-boompje-beestje verhaal. Ik ben iemand die graag naar de toekomst kijkt en dan droom ik van 10 jaar verder: een eigen gezinnetje, met een keuken met uitzicht op de tuin waarin de kindjes spelen. En dan komen de nichtjes en neefjes logeren om met mijn kindjes te spelen, zoals ik jaren geleden ook gedaan heb. Zoiets :-)

Waar ik ook van droom is een goede balans tussen werk en moederschap, want daar heb ik wel nogal wat schrik van. Ik denk nu "hoe doen ze dat toch allemaal??". Maar dat is dus nog niet voor nu, maar voor later later!
Voor nu droom ik van nog mooiere taarten die ik kan bakken, van nog meer bezoekers op mijn blog en van vakanties en leuke feesten die in het verschiet liggen. 

3. Wie is je het meest dierbaar?
Mijn familie! Ik kan me eigenlijk niets anders bedenken. En verder ga ik er niet te klef over doen, dat ligt niet in mijn aard. :-)


4. Waar ben je heel goed in?
Ik zeg vaak "ik ben een beetje goed in heel veel dingen, maar in niets heel erg goed". Ik denk dat ik dus goed ben in mij vergelijken met anderen. Maar toch zou ik me "redelijk goed" durven noemen in volgende zaken: puzzelen, Kolonisten van Catan, verloren dingen in huis zoeken, mijn kat trukjes leren (ben ik zo trots op), dingen op google opzoeken en vinden die niemand anders zouden vinden, verhaallijnen in series voorspellen (ik zag al zó lang aankomen dat Franky in Thuis homo was!!) en nog wel een paar nutteloze zaken. 


5. Waar word je heel blij van?
Momenteel word ik echt ontzettend blij van de weldra komende lente. Elk jaar opnieuw merk ik
 dat de vogeltjes terug meer beginnen fluiten, het gras precies weer wat groener is en er bloemetjes te voorschijn komen, geniet ik hier van. Sinds een week zijn de vogeltjes alweer druk aan't fluiten, het gaat niet lang meer duren! :-)


Tot slot besloot ik maar één persoon te taggen: Evi

0 reacties:

Een reactie posten