/*

28 februari 2011

Liebster Blog Award

Afgelopen vrijdag schreef Barbara van Loyoya.nl in een comment bij mijn artikel van woensdag dat ik de Liebster Blog Award gewonnen heb. Een blog award? Ik? Dat klinkt leuk! Ik had nog nooit van deze award gehoord, dus klikte ik meteen door naar haar website om te lezen hoe en wat. En wat blijkt? De Liebster Blog Award is manier om bloggers met minder dan 300 volgers wat meer bekendheid te geven. De volgende dag kreeg ik opnieuw een melding dat ik hem gewonnen had, ditskeer van Nicolette van Cupcakes Cafécreme. Heel erg bedankt, dames! Ik voel mij heel vereerd dat ik deze award gekregen heb, en dan ook nog eens van dames die zelf heel goed kunnen koken en bakken. Aan mijn lezers: ga zeker ook eens een kijkje nemen op hun blogs!Nieuwe nominaties
Een voorwaarde bij het ontvangen en plaatsen van de Liebster Blog Award is dat je hem zelf ook uitreikt aan 3 tot 5 kleine blogs, met minder dan 300 volgers, en hun daarvan op hun blog op de hoogte brengt. 

Hieronder vind je mijn nominaties! Sommigen van hun hebben al een tijdje niet meer geblogd, maar hopelijk motiveert deze award om nog wat meer te schrijven! Het is een vrij gevarieerd lijstje geworden, allemaal de moeite waard.


1. Stijn Cakes! - Bakt en versiert práchtige taarten en jawel - is een man. Tevens de enige mannelijke blogger die ik volg. Zijn foto's zijn om bij te watertanden!
2. Meisjetweepuntnul - Een super originele en mooi uitziende blog, met wat artikeltjes over vanalles en nog wat, en impressionante Lady Gaga koekjes! (Ik denk eigenlijk dat ze al redelijk wat volgers heeft, maar weet niet of ze aan 300 komt?)
3. Esthete - Ik heb ze al vaak vermeld omdat ik haar tags overneem, maar Ioni van Esthete.nl heeft ook buiten haar tags een heel leuke blog. Ze schrijft over haar weekmenu, films, moeilijke woorden of gewoon iets anders dat in haar leven gebeurd of in haar hoofd zit. Dit maakt de blog een heel leuke mix van vanalles-en-nog-wat!
4. DPPZ My World -  Blog van Debbz (ik denk Debby?) die haar gedachten neerpent. Je vindt er stukjes over taboes, haar mening over unfollowen op twitter, relaties, een nieuwsbericht,.. en vooral veel persoonlijke, eerlijke verhalen. Ik heb veel bewondering voor haar: zomaar over je gevoelens schrijven op het wereldwijde web, daarvoor moet je stevig in je schoenen staan! 


Heb je de Liebster blog ontvangen? doe dan het volgende:
Maak een blogpost over de Award en link naar de persoon van wie je het ontvangen hebt.
Nomineer 3-5 van je favoriete blogs en laat hen weten dat ze de award krijgen.
Zet de award in je sidebar en laat iedereen weten dat je deze award hebt ontvangen.
En het allerbelangrijkst: wees geïnspireerd, inspireer en have fun!

0 reacties:

Een reactie posten