/*

07 februari 2011

Fimpje: Mijn nieuw keukenhulpje

Komende zaterdag verjaar ik. Op mijn verlanglijstje staat maar één cadeau, maar wel een grote: een Kenwood keukenmachine. Ondanks dat mijn verjaardag nog niet geweest is, heb ik hem wel al cadeau gekregen van mijn familie. En ik ben er heel blij mee! Ik heb hem eerder gekregen omdat ik zelf goed moest doorgeven welk model ik nu net wou en ik gevraagd was tijdens de solden de aanbiedingen goed in de gaten te houden. Na heel wat gegoogle, bezoekjes aan winkels en het bijhouden van reclamebrochures werd hij uiteindelijk in de Makro gekocht. Het was een combopakket van zowel een Kenwood Major Classic, met een blender en een groentenrasp.

Op youtube kan je veel filmpjes terugvinden waarop iets uit de originele doos gehaald wordt: ipads, xboxen, verschillende gsm's,... Ik dacht: misschien vinden jullie het ook wel interessant om mijn nieuwe Kenwood uitgepakt te zien worden? Er zat helaas wel geen inpakpapier rond. De kwaliteit van het filmpje is wel niet heel super, maar met een beetje geluk kan je nog wat naar de Pappenheimers kijken op de achtergrond. ;-)

Dankjewel familie voor deze grote cadeau!

0 reacties:

Een reactie posten