/*

03 januari 2011

Vaarwel 2010: 3 keer mijn 3 favorieten

2011 is nog maar 3 daagjes oud en aangezien de nieuwjaarsperiode buiten veel eten en drinken ook veel eindejaarslijstjes betekent, vond ik het een leuk idee om ook op mijn blog een lijstje te maken. Ik ben bijna een half jaar aan het bloggen ondertussen (ik kan het me zelf niet goed voorstellen dat het al zo lang is) en dat levert wel wat artikeltjes op om op terug te blikken. Hier komen 3 keer mijn 3 favoriete post van Koekjeshoek, laat mij ook zeker weten wat jouw favoriete posts of recepten waren van mijn blog.Categorie 1: Het lekkerste
* Zonder twijfelen: dé allerlekkerste chocoladetaart
Ik heb hem deze week nog gemaakt voor oudejaarsavond en hij stelt nooit teleur (ookal zakt hij soms in).
* Maar ook: de brownie
Ik heb hem al een tijdje niet meer gemaakt, maar net zoals de chocoladetaart is hij een favoriet van velen. Valt het op dat ik vaak veel chocoladedingen maak?
* De kokosrotsjes
Ookal zit er geen chocolade in en hou ik zelf normaal niet zo van kokos, deze vind ik, maar ook anderen, super! Ze zijn ook nog eens zo gemakkelijk te maken dat ze voor die reden ook al een favoriet zijn.


Categorie 2: Het nuttigst
* Hoeveel gram zit er in een cup?
Ik surf soms tijdens het bakken naar mijn eigen blog voor deze post :-)
* Vertaling van ingrediënten
Kwam er op aanvraag en zou ik zelf nuttig vinden, maarja, alles wat op deze lijst staat weet ik natuurlijk al ;-)
* Bakpoeder, baking soda of natriumcarbonaat?
Met ruime voorsprong het artikel waarom veel bezoekers komen nadat ze in google "baking soda bakpoeder" of iets dergelijks hebben ingetypt, wat toch een teken is dat er veel mensen mee bezig zijn, niet?


Categorie 3: De verassingen van het (half) jaar
* Macarons
Of hoe een mislukking met zeer ruime voorsprong het meest gelezen artikel wordt op je blog. Sorry iedereen die op zoek is naar een gelukt macarons recept :)
* Maltezer cupcakes
Dit was mijn eerste inzending voor Holland's Cupcake Challenge, waar ik niet veel stemmen kreeg. Maar opeens werd hij toch een hit op mijn blog en werd er op andere blogs en fora naar mijn cupcake verwezen. Leuk!
* Jullie
Of hoe dat mijn bezoekersaantal maar bleef en bleef groeien. Was ik in de zomermaanden al zielsgelukkig met 10 bezoekers per dag, zit ik nu toch al aan het tienvoud (of meer) van toen. Bedankt allemaal om mijn blog te lezen en de allerbeste wensen voor 2011!!


Klaartje

0 reacties:

Een reactie posten