/*

03 december 2010

Energy bars: rice krispies met chocolade, pindakaas en walnoten

Deze week heb ik de hulp van een aantal van mijn collega's ingeroepen om een piano van de garage naar de bureau te verhuizen. Om ze te motiveren had ik wat klaargemaakt voor hun. De avond voordien had ik niet veel tijd om iets klaar te maken, dus besloot ik voor een no-bake recept te gaan. Een van mijn snelste recepten moeten wel de gepofte rijst snoepjes zijn. Ik ging op zoek naar een variant die voor wat meer energie zou zorgen en stootte op www.cooks.com op ongeveer hetzelfde recept, maar met pindakaas en walnoten. Het was een succes! En de piano.. die is naar de bureau gevlogen! Ik kon het zelf niet geloven hoe vlot dit ging.


Hier is het recept in fotovorm. Als je de gepofte rijst snoepjes lekker vond en van pindakaas en pindanoten houdt, is dit zeker een aanrader. Hij vult ook iets beter dan de rijstbars met enkel chocolade en marshmallow, maar toch blijft het een snoeperij waar je ééntje van neemt en dan maar blijft en blijft nemen. Smakelijk!


P.S.: Wil je nog meer energie in deze bars stoppen? Doe er dan ook nog wat havermout bij.

3 reacties:

Nathalie zei

Dit lijkt mij nu echt perfect als traktatie voor op mijn laatste stagedag :D

Anoniem zei

geweldig! via twitter, ga dit weekend ad slag met de kids, haal je die rice dingen gewoon in de supermarkt? vanaf nu deze blog bij mn favs Tiluan

Klaartje zei

Dag Tiluan, de Rice Krispies vind je in de supermarkt bij de ontbijtgranen. Veel plezier! Let op dat je voor de marshmallows die neemt die niet gesuikerd zijn, maar die je bijvoorbeeld op een stokje kan grillen op de barbeque.

Een reactie posten