/*

11 oktober 2010

Webshoptip: www.gekruid.be

Omdat vanillestokjes nogal duur zijn in de supermarkt - 4€ voor 2 in een glazen potje - en ik dacht dat dit zeker goedkoper kon zonder het glazen potje, ging ik een aantal weken geleden eens op zoek op het internet. En ik vond niet alleen goedkopere vanillestokjes, ik vond een hele webshop alleen maar gevuld met kruiden! Neem mee een kijkje...

Italiaanse krijden, wokmixen, bbq-mixen, verschillende soorten zouten en peper, ontelbaar veel pure specerijen en thees, dat vindt je op gekruid.be. Van heel veel van de pure specerijen had ik zelfs nog nooit gehoord, maar daardoor ben ik er wel zeker van dat als ik nu nog eens een vreemd kruid tegenkom in een of ander recept, ik hier de grootste kans heb om het te vinden! Er staat trouwens ook heel veel informatie op over de verschillende kruiden: bij welke gerechten je ze kan gebruiken, soms wat tips en receptjes en heel vaak heel veel informatie over de geneeskrachtige werking. Ik gebruik zelf kruiden niet met de bedoeling van geneeskrachtige werking te hebben, maar het is toch allemaal wel eens leuk om te lezen. 

Die aantal weken geleden heb ik dus ook een kleine bestelling geplaatst. Ik ben altijd wat voorzichtig als ik voor de eerste keer iets bij een webshop bestel - is het goede kwaliteit, is het goed verpakt, moet ik er lang op wachten? Ik bestelde dus 5 vanillestokjes (voor maar 3,95€!), wat speculaaskruiden (want ook niet echt gemakkelijk te vinden in de Vlaamse supermarkten), een brushettamix en een nasikruidenmix. En ik had eigenlijk helemaal niet voorzichtig moeten zijn! De kruiden waren supergoed verpakt zodat er tijdens het vervoer niets aan kon gebeuren, het werd heel snel geleverd met de post en de kwaliteit.. was ook super! De kwaliteit van de vanillestokjes is zeker beter dan in de supermarkt! Hier bestel ik zeker nog eens opnieuw!

Heb jij ook zin gekregen om je voorraad kruiden uit te breiden met kruiden van gekruid.be? Speciaal voor de lezers van mijn blog heeft gekruid.be een speciale kortingsactie opgezet. Als je bij je winkelmandje "koekjeshoek" vermeld als kortingscode, krijg je 10% korting op alle keukenkruiden en alle kruiden van Verstegen! Deze actie loopt vanaf vandaag tot 15 november. Bovendien loopt er ook nog een extra actie: je krijgt een kruidenthee Sweet Melissa gratis bij aankoop van minimum 4 losse thees

Veel shopplezier ;-)

Edit: Ahja, en ik was nog vergeten te zeggen: gekruid.be levert ook in Nederland, tegen dezelfde kosten als in België gewoon!

3 reacties:

Eline zei

tof dat ze ook hier leveren! Ga zeker eens kijken!

Valérie zei

Heb net een bestelling geplaatst en kreeg op de keukenkruiden idd de korting, bedankt!
Nu nog afwachten hoe de bestelling wordt afgehandeld en wat de kwaliteit van de producten is.
Ik laat zeker iets weten

Valérie zei

Gisteren besteld en vandaag geleverd!
Er is 1 artikel (v/d 13) dat ontbreekt, maar er werd duidelijk op de verzendnota vermeld dat het artikel wordt nageleverd.
De kruiden zijn idd goed afgesloten.
De kwaliteit ziet er goed uit, eerst even wat kokkerellen om daar iets meer over te kunnen zeggen.

Een reactie posten