/*

30 oktober 2010

Op vakantie!

Even een kort berichtje om te laten weten dat ik vanaf vandaag 15 dagen op vakantie ben, naar California, Arizona en Nevade in the U.S. of A. Om toch nog wat leven in mijn blog te houden, heb ik artikels vooruit geschreven voor deze weken (7 in totaal) en deze zullen automatisch op maandag, woensdag en vrijdag gepost worden. Doordat Blogger soms raar doet met de spaties in de lay-out, kan het zijn dat er wat overdreven veel spaties in die blogposts staan, negeer deze even aub. Er zullen gewoon reacties gegeven kunnen worden bij elk artikel en ik zal deze allemaal lezen als ik terug ben. Ook eventuele problemen met lay-out worden dan opgelost.
Ik ga zeker genieten van mijn vakantie, ik hoop dat jullie ondertussen genieten van mijn artikeltjes, het extra lange weekend of de herfstvakantie :-)
Tot dinsdag 16 november!

Klaartje

6 reacties:

Eline zei

Heel veel plezier op vakantie!

ioon zei

Veel plezier!! :D

strietje zei

Geniet ervan!

Brigitte en Mark zei

Geniet van elke minuut! Je gaat een super top vakantie tegemoet! :)

Eefje zei

Oooh zalig!! Beeeetje jaloers.. Maar niet te veel! :D
Geniet ervan!

Klaartje zei

Dankjewel allemaal! Het was heel leuk! :)

Een reactie posten