/*

12 oktober 2010

Koekjeshoek verandert van tempo

Na twee en een halve maand elke werkdag (maandag t.e.m. vrijdag) een bericht gepost te hebben, heb ik besloten om het wat rustiger aan te doen en dat vanaf vandaag mijn vaste postdagen enkel  maandag, woensdag en vrijdag worden. Op die dagen komt er dus zeker een artikel en op vrijdag altijd een recept. Als ik heel veel te vertellen heb, kunnen ook tussendoor nog wat nieuwtjes komen, dus blijf Koekjeshoek in de gaten houden! En er is nog meer nieuws, dus lees verder..


Van de extra tijd heb ik gebruik gemaakt om het tabblad "recepten" wat te vernieuwen en heb ik de tabbladen "ingrediënten" en "tips" toegevoegd. Ga daar dus zeker ook eens kijken om wat te snuisteren tussen artikeltjes die ik al eerder online gezet heb.

Ook heb ik een pagina gemaakt van
Koekjeshoek op Facebook. Als je daar lid van wordt door "het leuk te vinden", krijg je in je nieuwsoverzicht een berichtje telkens als er een nieuw artikeltje verschijnt op de Koekjeshoek. Op die manier kan je dus - als je geen bloglovin' hebt - op de hoogte blijven van wanneer ik iets post!


Groetjes,
Klaartje

2 reacties:

Eline zei

Ik volg je met bloglovin dus dat komt helemaal goed! Je hebt een erg leuke site!

Klaartje zei

Dankjewel :)

Een reactie posten