/*

12 september 2010

Lay-out een beetje aangepast en poll

Zoals jullie kunnen zien - of niet, voor de nieuwkomers - heb ik mijn lay-out een beetje aangepast door ook links een kolom te maken. Daarin staat er een poll waarin ik wil pijlen wat jullie leuk vinden om te lezen. Laat me weten wat jullie het leukst vinden. Als je wilt, mag je ook meerdere opties aanduiden. Wil je uitleggen waarom je op iets stemt of meer tips of ideetjes geven waar je mij eens graag over zou zien schrijven? Laat het me hieronder dan weten. Overweging van jullie tips wordt gegarandeerd, navolging niet noodzakelijk ;-)

3 reacties:

LiefdeVoorBeauty zei

Ik heb gestemd op 'Recepten'.

Het ziet er weer prima uit hoor:)

Brigitte en Mark zei

Ik heb ook gestemd op recepten want je schrijft ze altijd zo duidelijk op, en ze zijn vaak ook gemakkelijk :D

Eline zei

Oh leuk ja! Leuker dan het vorige! Ook ik heb op recepten gestemd!

Een reactie posten