/*

22 september 2010

Aankooptip: Aveve verjaart! Veel kortingen

Ik vind Aveve een superwinkel voor bakproducten: broodmixen, bakmixen, taartversieren, basisingrediënten, koffiekoeken die je alleen maar hoeft af te bakken, bladerdeeg,... Ze hebben het allemaal, en het is allemaal superkwaliteit! Vorige week kwam ik toevallig op een nieuwswebsite een advertentie tegen over de Aveve. Aveve bestaat 40 jaar en heeft deze week superkortingen. Hoe kon het dat ik dit nog niet was tegengekomen? Opdat jullie deze aanbiedingen niet zou missen, vat ik eens samen wat er interessant is voor de bakkers onder ons.


Voor iedereen:
* 10% korting als je op 24 of 25 september voor meer dan 40€ inkopen doet
* Gratis een mix voor boerencake bij afgifte van een bon
* 250 gram gratis bij all-in-one broodmixen. Deze zijn écht goed! Ik heb deze regelmatig al uitgetest, je hoeft alleen maar water toe te voegen, dus in een wip klaar om in de machine te stoppen. Ze zijn alleen een beetje duur, maar nu dus minder.
* Op zaterdag ook nog een extra cadeautje naar aanleiding van dag van de klant.
Voor mensen met een Aveve kaart:
Als je een Aveve kaart hebt, kan je je met het kaartnummer hiervan inloggen op de website (onder My Aveve) en nog extra kortingsbonnen afdrukken. Dit zijn 18 bonnen met onder andere:
* 400 extra Aveve punten bij de aankoop van een koekenpan
* 40% korting op een mix voor Brusselse wafels en op een mix voor pannenkoeken
Deze bonnen zijn geldig tot en met 31 oktober.

Daarbovenop kan je op My Aveve ook nog eens een VerjaarSpaarkaart afdrukken. Per aankoopschijf van 15€ krijg je een sticker in de Aveve. Deze stickers kan je inruilen voor Aveve Spaarpunten of een bewaardoos. Elk Aveve spaarpunt is goed voor 0,01€ korting, inruilbaar vanaf 250 punten. Sparen met de VerjaarSpaarkaart kan tot en met 31 december dit jaar. Een vrij lange periode dus.

Ik ben echt blij dat ik de advertentie ben tegengekomen, want ik zal nu zeker zaterdag naar de Aveve gaan om weer wat inkopen te doen. Met de bonnen die je zelf kan afprinten als Aveve kaarthouder krijg je trouwens ook één zak Royal Canin kattenvoer. Alhoewel mijn kat deze mag pas eten over een half jaar, denk ik dat ik deze toch wel ga halen. Zo een zak kost bijna 6€!
Hadden jullie al gehoord/gelezen over deze aanbiedingen? Vinden jullie ze interessant, houden jullie ook van Aveve? Bestaat Aveve in Nederland? Laat het mij weten hieronder.

5 reacties:

MINI zei

Leuk dat je ons hiervan op de hoogte brengt! Ik had nog niets gehoord van die aanbieding.

Bij mijn weten bestaat Aveve niet in nederland zij hebben een andere soort, maar welke ontgaat me nu even.

Je hebt echt een superleuke blog

Klaartje zei

Dankjewel Mini! :-)

Eline zei

Aveve bestaat hier inderdaad niet, helaas!

Anoniem zei

ik heb nog nooit van Aveve gehoord, ik haal mijn spulletjes altijd bij de DOK, of van internet

AVEVE zei

Bedankt voor de leuke post over de promoties van AVEVE en jullie reacties hierop.
Meer informatie over onze promoties kunnen jullie op de volgende pagina terugvinden http://www.avevewinkels.be/Default.aspx?tabid=6065&language=nl-BE.

Nog een weetje, er zijn 6 AVEVE-winkels in Nederland: in Beek, Gulpen, Heugem, Kerkrade, Maastricht en Merkelbeek. De contactgegevens van deze winkels kan je ook op onze website vinden.

Als jullie nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om ze ons te stellen!

We wensen jullie nog veel tuin, dier en bakplezier!

Een reactie posten