/*

09 augustus 2010

Leuk idee: keukenstickers


Een tijdje geleden kwam ik de online wall sticker winkel hu2 Design tegen op het internet. Het is een Londens bedrijfje, maar ze verzenden naar heel de wereld. De stickers die je in deze shop tegen komt, zijn supercreatief, grappig en vaak ook nog eens nuttig. Je kan de stickers eender waar hangen en later weer verwijderen en hergebruiken, dus compleet huurhuisvriendelijk! Ik selecteerde een aantal van mijn favoriete stickers die zij voorstellen om in je keuken te hangen. 
Hierboven zie je vier (eigenlijk 3 en een halve) stickers waarop de recepten staan van lekkere dessertjes: pannenkoeken, blueberry muffins, cookies en appeltaart. Ik heb eens even naar alle hoeveelheden en ingrediënten gekeken en dit zijn dus echte receptjes. Superleuk en hip, toch? Ze kosten 29 £.

Hieronder zijn er twee stickers voor het maken van coctails. Volgens mij zou dat supergrappig en superhandig zijn in de nabijheid van je drankenkast. Dan zorgen dat je alles in huis hebt om alle coctails te maken en een feestje geven waar iedereen kan kiezen op basis van de stickers! De linker omvat maar liefst 20 coctails (75£) en de rechter heeft 4 coctails op basis van rum (29£), maar je hebt er in exact hetzelfde design ook voor vodka, tequila en gin
.
Ga zeker eens een kijkje nemen op hun website www.hu2.com en raak geïnspireerd. Vooral de kinderkamerstickers (schaapjes tellen) en de wereldkaart vind ik heel mooi. 

Bron foto's: www.hu2.com

1 reacties:

Een reactie posten