/*

31 augustus 2010

Een blik in mijn keukenkast

Ik lees veel beautyblogs, en op die blogs wordt regelmatig met grote trots de "stash" getoond. Ik denk niet dat mijn beautystash iemand zou imponeren of zelfs maar interesseren, maar wie weet vinden jullie het wel leuk om eens te kijken in mijn keukenkast? Deze week heb ik die eens opgeruimd en foto's getrokken van al mijn bakproducten die ik momenteel in huis heb. Ik heb geen idee of dit veel weinig, speciaal of uniek is, maar één ding weet ik wel: het levert niet zo een mooie foto's op als die van badkamerkastjes. Hier komen de foto's, met 13 had ik er genoeg om alles een beetje samen te vatten (de koelkast ben ik wel vergeten, maar daar lag alleen wat boter en room).


Edit: enkele foto's ontbreken opeens, mijn online picasa-album doet raar. Vandaag kan ik ze niet opnieuw laden, maar vanavond maak ik het in orde!

En dat staat zowat allemaal hier:
Met nog in een andere kast een grote doos met al de kleinere prullen: 

En nu aan jullie: wat staat er in jullie voorraadkast? Meer, minder, andere zaken of beter opgeruimd? Trek gerust een foto en laat het mij weten :-)

6 reacties:

Amber zei

Minder goed opgeruimd bij mij in ieder geval! Kan pas gaan opruimen zodra de hal af is en de kledingkast staat. In de inbouwkast waar al mijn bakspullen horen te staan liggen nu mijn vriend zijn kleren en op een hoop op de slaapkamer m'n eigenste (en dan wonen we hier toch al ruim een jaar!) Nu staan al mijn bakspullen schots en scheef in de keukenkastjes, niks geordend en echt een troep gewoon... maar ja, ik weet ook niet waar ik het zo snel anders kan laten... :(

Eline zei

haha superleuk bedacht, je keuken stash :D

Anoniem zei

Ik heb meer een soort bakla, waarin alle bakspullen zijn gemikt. Bloem en suiker staan gewoon in potten in de kast, maar in die la liggen alle kleurstoffen, versierspullen, bakvormpjes enzo. Grote rommelboel in ieder geval!

Unknown zei

Heel erg leuk, die bakjes met bloem en suiker!
Kan ze helaas niet vinden op de site van ikea. Weet je toevallig nog de naam of iets ervan? :)

Klaartje zei

De bakjes zijn uit de "förhöja" reeks van Ikea, maar ik kan ze inderdaad ook niet op de site terugvinden! Vanavond ga ik eens door de nieuwe Ikea-catalogus bladeren om te zien of ze daar nog in staan.

Marije zei

wat leuk om ook eens van een ander te zien! :)
Zelf ben ik ook een echte bakker en ik berg het op verschillende plekken op. Ik woon namelijk bij mijn ouders en ik vind het vervelend om mijn moeder in de weg te zitten met al mijn bak-spullen, hahaha.
Zo heb ik in twee kastjes in de keuken een deel om mijn cakevormpjes (honderden!), (geopende)fondant, suiker, versiersel, kleurstoffen en smaakstoffen te bewaren. In mijn kamer staat ook nog een grote tas met pakken icing sugar, marsepein, fondant, wat versiersel en ongeopende pakken cakevormpjes.

Een reactie posten